USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під «Ювантом» знову виселяли підприємців. Фото

21 Червня 2010 12:42
Підприємці, яких рішенням суду зобов’язали звільнити торгові площі на торгово-пішохідному переході між вулицями Карпенка-Карого та Кравчука, оголосили 21 червня відвід державній виконавчій службі Луцького міського управління юстиції.
Виконавці повинні були 21 червня демонтувати контейнери двох підприємців аби повернути ПФ «Скорпіон-сервіс» торгові площі згідно з рішенням Господарського суду Волинської області та постановами Львівського апеляційного господарського суду і Вищого господарського суду.
Представник торговців Олександр Пасічник пояснює, що підприємці оголосили відвід виконавчій службі тому що не розуміють, «що конкретно повинні передавати приватній фірмі». А тому будуть просити суд пояснити, що означає термін «торгова площа».
Пасічник коментує, що орендована «Скорпіоном» земля є комунальною і не вважається ринком взагалі.
Натомість у прес-службі ПФ «Скорпіон-сервіс» кажуть, що земля, на якій стоять контейнери, нині перебуває в оренді ПФ «Скорпіон-сервіс», а угоди про тимчасове користування територією з підприємцями закінчилися у кінці 2008 році. Підтверджує це і рішення суду про виселення підприємців – стверджують на «Скорпіоні» і демонструють договір оренди з Луцькою міською радою (на фото; виділення - «ВН»).

Нині до виконавчої служби надійшло судове рішення по «виселенню» близько десятьох підприємцях. На кількох з них виконавча служба уже накладала кілька раз штрафи за невиконання судового рішення
На подію прибули кілька десятків підприємців торгового ряду, представники ПФ «Скорпіон-сервіс» та виконавчої служби. Аби конфлікт не перейшов до фізичного протистояння, на ринок прибули правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
знаючий Показати IP 21 Червня 2010 13:16
Оце реальна робота Шиби - повикидати людей на вулицю- все що він прагне, адже чим гірше буде людям- тим краще буде йому. Він тільки людській біді і радіє
Festy Показати IP 21 Червня 2010 14:33
Та тут всім Токарський заправляє, а Шиба тільки помічник у цій справі, який за хороші гроші і допомагає
об"єктивно Показати IP 21 Червня 2010 15:12
якщо бабці оптовиці насіневі посварилися,то тра йти до ЖЕКУ, а якщо челночники ахтобусові то до голови!!! ГЛАСИТЬ ЗАКОН??
Покупець Показати IP 21 Червня 2010 15:21
Я на цей ринок вже скільки часу не ходжу, а підїхати машиною до ринку взагалі неможливо - або пробки або знаки.
Павло Показати IP 22 Червня 2010 09:19
знаючий і Festy несете тут якесь лайно! Цікаво було б мені подивитись на вас коли б ви здали свою квартиру(чи орендовану вами в суборенду), а через деякий час вирішили назад її забрати, ваш орендатор заявляє вам ідіть ви, я тут жив жуву і буду жити! Після чого починає закидає суди різними ДИБІЛЬНИМИ заявами для затягування часу з погрозами вас лишити права власності на обєкт! Ось це і є дана ситуація! Гнати їх в чию!!!!!!!!!!
Лучанка Показати IP 23 Червня 2010 16:02
Правильно, давно вже пора розганяти ці базари, а то ні проїхати, ні пройти. Цей безлад вже всім надоїв. Нехай їдуть на ГПЗ, там виділили місце для ринку. Не буде Токарського, то хтось інший побудує там торговий центр типу Юванта чи Варшавського, де можна і купити, і відпочити. А то придумали базари мало не в центрі міста!
Активіст Показати IP 4 Липня 2010 22:46
Павло та Лучанка - не знаючи всієї справи не судуть по написаному (тим більше що ця стаття рівно як і багато інших написано за замовленням Токарського та його песиків). Чому ж ПФ "Скорпіон-сервіс" показав лише один договір оренди? Адже їх існувало два, інший був підписаний 2004р. і закнчив свою дію 20.01.2010р. Чому магазинчики підприємців обзивають ржавими контенерами, в той час як на офіційному сайті ПФ "Скорпіон-сервіс" названо "затишні бутики" http://uwant.com.ua/firm/skorpion-service?! І чому ввжаєте, що "квартира" тобто торговий ряд належить ПФ "Скорпіон-сервіс"? Земля комунальна, ринов та бутики облаштовані за кошти підприємців, прото робилось це значною мірою безобліково, а якщо і обліковувалось то значно в мениших сумах, хто тоді в 2002р. просив надати документи, була чітка відповідь не хочеш не будуй, побудуть інші. Так хто є справжнів власником "квартири"??! То що захищають підприємці??! А на ваш вислів про "дибільні заяви", зауважу що підприємці високосвідчені люди, дехто з них має по дві вищі освіти, просто в нашій державі вирішує не закон, а гроші. А ле ж всіх грошей не заробиш, та й на той світ з собою їх не забереш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus