USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підвищений тиск – у третини дорослих, – луцькі медики

2 Лютого 2011 15:57
Близько 30% дорослих хворі на артеріальну гіпертензію.
Про це під час засідання медичної ради розповів головний лікар Луцької міської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Володимир Лотвін, інформує ВІП.
За словами Лотвіна, послугами амбулаторії загальної практики сімейної медицини користуються майже 4,5 тисячі лучан, із них 935 дітей.
На першому місці серед пацієнтів лікувальної установи поширені хвороби органів дихання. Значно меншими є рівні захворюваності системи кровообігу та кістково-м’язевої системи.
Загалом упродовж минулого року пацієнти до лікарів амбулаторії звернулися майже 17,4 тисячі разів, із них 5,4 тисячі – це відвідування на дому.
Володимир Лотвін розповів, що зареєстровано в амбулаторії 1065 дорослих, хворих на артеріальну гіпертензію. Тобто – приблизно 30%. Подібна ситуація спостерігається в Луцьку та загалом у державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus