USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Підземний перехід у Луцьку таки побудують

26 Червня 2013 15:52
ТОВ «Магніт» дозволили побудувати підземний перехід у Луцьку.

Таке рішення депутати Луцької міської ради прийняли сьогодні, 26 червня, під час засідання 42-ої сесії.

Зокрема на порядку денному розглядали питання про поновлення договору оренди землі ТОВ «Магніт» для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану.

Депутати прийняли рішення без обговорення.
Зокрема за поновлення договору оренди проголосували 26 обранців громади, десять не голосувало, жоден депутат не утримався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Михайло Показати IP 26 Червня 2013 18:01
Найважливіше місце для підземного переходу від ринку "Завокзальний" до ТЦ "ТАМ-ТАМ" по проспекту Соборності!
анонімус Показати IP 26 Червня 2013 18:01
був міст кривицького, тепер буде перехід романюка?
питання Показати IP 26 Червня 2013 19:52
Чи допускає чинне законодавство України надання в оренду вулиць або їх частин -підземних переходів?
?? до питання Показати IP 26 Червня 2013 23:47
А що,перехід буде платний?
!!! до ?? Показати IP 28 Червня 2013 13:35
не перехід-а оренда "торгувати"...
свідок Показати IP 26 Червня 2013 22:02
взагалі то на театральному майдані тече підземна річка, що було видно по провалам на асфальті, де зараз лежить бруківка. нам ще тільки не хватало озера театрального))
Корінний лучанин Показати IP 26 Червня 2013 22:13
З підземним переходом прихоплять ще ШМАТ ТЕАТРАЛЬНОГО МАЙДАНУ ! Добре забашляли хлопці із МАГНІТУ! РОЗДАЙСЯ МОРЕ - ГРОШІ ПРИЙШЛИ У ЛУЦЬК! ПРИХВАТИЗАЦІЯ по-регіональному!
Луцьк до Корінний лучанин Показати IP 27 Червня 2013 16:30
При чому тут регіонали? Це від "Свободи". Не знаєш, то не ляпай!
Корінний лучанин до Луцьк Показати IP 28 Червня 2013 07:30
Шановний, Л...,ЛЯПАЄШ ТИ,мені по-барабану хто це,ЗРОЗУМІВ! Я говорю про підходи у вирішенні цього питання, які притаманні нашим українським "скоробагатькам" у відмиванні грошей! НАВЧИСЬ РОЗУМІТИ ПРО ЙДЕ МОВА! І КУЛЬТУРИ МОВИ ТАКОЖ!!!
Проходив мимо до Корінний лучанин Показати IP 28 Червня 2013 12:04
Ви так культурно верещите і витонченно "тикаэте"))) Очевидно то все від аристократичних манер, якими Вас наділили Ваші вихователі)))Хай їм грець...
до чого тут свобода до Луцьк Показати IP 28 Червня 2013 13:36
від свободи? від свободи у міськ раді всього 12 чоловік!!! не знаєш ти,не ляпай!
Інна Показати IP 27 Червня 2013 10:26
Підземний перехід необхідно будувати на зуп. ТАМ-_ТАМ
Факт Показати IP 27 Червня 2013 12:55
Від там таму ніхто в цьому році переходу будувати не буде - все йде на будівництво Порт сіті.
Право Показати IP 28 Червня 2013 13:40
А на мою думку, в першу чергу перехід підземний треба зробити на Київському майдані!Що в центрі так важко перейти дорогу??? А на Київській площі-"дурка" натуральна! Так само на перетині Львівської-Володимирської! Те ж стосується р - ну ТЦ "Глобус". Центр-це реальне відмивання коштів... Нащо бруківку класти біля суду якщо по вул. Гнідавській їхати нереально..., одні ями та дири...!!!
Проходив мимо до Право Показати IP 28 Червня 2013 15:25
Переходи підземні слід будувати там, де є транспортні затори. У Луцьку найбільші затори у будь-який час, це на перехресті Театральної площі. Не скажу, що вони там єдині, звісно ні. Але вони нам найбільші. І тому, дійсно, вже настає той час, що проситься не один перехід, а кілька, де транспортний поток "тупить" їз-за наземного пішоходного переходу. Це і названі Київський майдан, це і пр. Перемоги, це і Там-там. Але переходи слід починати, все таки, з Театральної площі. І чим більше буде вереску про те, що вони місту не потрібні, тим повільніше вони будуть з"являтися. І буде нам усім від того "щастя"... Так і хочеться заткнути пельку усім гарлапанам, яким нєфіг дєлать, як істерити на тему - ненада нам ваших переходів...
Відповідь К. лучанина Право до Право Показати IP 29 Червня 2013 14:39
Шановний, Ви один з небагатьох хто дивиться в корінь питання! Ви ж розумієте, питання не тільки в підземному переході на ТАТРАЛЬНОМУ МАЙДАНІ! Якщо тільки підземний перехід, то нехай - будують, але ж там послідує інший ДЕРИБАН та відмивання рошей! Цього ТУПО не хочуть помічати, ПОЗИЧАЮТЬ ОЧІ У СІРКА! ВИ ДОБРЕ РОЗУМІЄТЕ, ЩО "БЛАГОДІЙНИКИ" ПРОСТО ТАК ГРОШІ НА ПЕРЕХОДИ ВИКИДАТИ НЕ БУДУТЬ БЕЗ ЗИСКУ ДЛЯ СЕБЕ, ЯКЩО НЕ БУДУТЬ МІЛЬЙОННІ ПРИБУТКИ!!! НЕМАЄ ТЕПЕР ДОБРОПОРЯДНИХ МЕЦЕНАТІВ !!!!
Студентка Показати IP 30 Червня 2013 09:59
Корінний лучанин, щось Ви, особисто мені, останнім часом «прімєлькалісь» зі своєю активною громадянською позицією… Народ все якось обговорює доцільність переходу, як такого, де його краще будувати, в першу чергу, а де в другу. Один Ви, у верхньому регістрі, постійно робите акцент на деребані, про якусь всесвітню змову проти міста Луцька, в цілому, і проти Вас, особисто. Цілком зрозуміло, що за бюджетні гроші, за наші з Вами, ніхто будувати той перехід не буде. Для цього потрібно, щоб прийшов інвестор. А у інвестора, закономірно, є свій інтерес, нехай у вигляді того ж підземного торгового центру, який так вже сильно декому муляє, наче його побудують на голові того, хто ним, регулярно, обурюється. Не буде інтересу, не буде підземного переходу. І Ви, лучанин корінний, зі своїми зойками про деребан і корупцію, змахуєте на сторону, яка, колись, теж була зацікавлена у «деребані», і яка його профукала, а тепер локті кусає… Особисто у мене таке враження…
Студентка Показати IP 30 Червня 2013 10:44
І ще... питання ... з якого дива, підземні переходи місту повинні будувати "добропорядні меценати", а не інвестори? Це що,драмтеатр? Мистецька галерея? Дитячий притулок?
Студентка Показати IP 30 Червня 2013 10:48
ой.. дубль... соррі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus