USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Після влади луцьких героїв вшанувала молодь. ФОТО

24 Червня 2012 09:45
Приблизно півсотні молодих людей пройшли маршем до будівлі колишньої луцької тюрми, де вшанували пам’ять майже 4 тисяч в’язнів, розстріляних без суду і слідства 22-23 червня 1941 року. За кілька годин до цього з тією ж метою поблизу екс-буцегарні зібралися керівники області та міста, місцеві депутати, громадські активісти, православні священики й ченці, родичі в’язнів тюрми.
Молодіжна акція відбулася 23 червня.
Учасники заходу збиралися на Київському майдані. Приблизно о 19.00 колона рушила проспектом Волі в центр міста, де звернула на вулицю Лесі Українки. Потрапивши до «Старого міста», молодь вулицями Данила Братковського та Кафедральною дійшла до будівлі тюрми.


Дорогою учасники маршу вигукували гасла штибу «Серп і молот – смерть і голод», «Герої не вмирають! Вмирають вороги!»


Варто зауважити, що захід відвідало двоє наймолодших депутатів Луцької міської ради – Андрій Калахан та Павло Данильчук. Також в марші взяв інший депутат міськради, екс-мер обласного центру Богдан Шиба.

«В хвості» колони йшла пара старших за віком людей та дві сім’ї, які взяли на акцію своїх дітей.

На чолі колони йшли дівчата з портретами людей, які загинули у в’язниці. Також під час маршу розгорнули великий державний прапор України.



Прибувши до тюрми, учасники заходу вшанували пам’ять невинно убієнних виконанням Гімну України та Молитви українського націоналіста.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
ДИВНО, Показати IP 24 Червня 2012 09:56
чому дытям не дали ШИРОКУ дорогу
Андрей до ДИВНО, Показати IP 24 Червня 2012 14:14
Не ту страну назвали Гондурасом ....
Совість Волині Показати IP 24 Червня 2012 10:23
Ох и массовое мероприятие:))) Шиба типа тоже "молодь"?:) Дали по двадцать гривен малолеткам на пиво и провели "велилюдний захід"... Типа критикуют коммунистов, что их мало. Да я посмотрю национальноозабоченых слава богу ещё меньше. Они вымирают как вид и отлично. Мне вот, что интересно как Гузь и Ко совмещают Донцова и Бандеру с их нетерпимостью к евреям, с прибыванием в рядах партии которую возглавляет артодоксальный еврей Яцынюк??? Вот воистину загадка для учёных и политологов... С приходом к власти они с Сени и начнут:))))
Анатолій Котлюк до Совість Волині Показати IP 24 Червня 2012 11:01
А скільки Вам платять?
Хатуль Мадан до Анатолій Котлюк Показати IP 24 Червня 2012 14:08
лузерам не платять, вони за ЖРАТ работають. от канановічу на 9 травня розрішили вєтєранів трохи обжерти.
Патріот України до Совість Волині Показати IP 24 Червня 2012 11:07
Наявність Шиби пояснює мізерність кількості людей. Непопулярний екс-голова
Александр до Совість Волині Показати IP 24 Червня 2012 11:30
Вымирание как видов и вас, и их - большое благо для Украины!
Хатуль Мадан до Совість Волині Показати IP 24 Червня 2012 14:07
Петруха-Симонуха Петруха-Симонуха в депутатах Нехило промышлял. С таким мандатом Внатуре можно круто всех ложить И как при коммуниме чисто жить. Раз в пятилетку, когда выборы приходят, К электорату от на митинги выходит. Петруха вам не лох - коммуна первый. Его, блин, контингент - пенсионеры И ветераны. -Пацаны, чувихи! - Бокланит он. - Карманы всем нам чистят Бендеры-буржуяки. От мокрухи У них давно в крови по локоть руки! Как завещал Вован Ульянов-Ленин, Буржуев всех конкретно поимеем! Получка будет вам и пенсия нехила, Когда начистим мы бендерам рыла! Электорат с флагами красными оравой Попер в кабины - галочки поставить. А Петя в "мерс" на заднюю седушку, "Дом Периньон" бабахнул, как хлопушка. Надел костюм и галстук от Версаче, С Мартынюком бухнули за удачу - Опять мотают срок в Верховной Раде. Пока на свете есть лохИ - наш Петя "при параде". Гулак-Артёмовский
)) до Совість Волині Показати IP 24 Червня 2012 16:04
Кананович делится опытом проведения акций.
Отар Показати IP 24 Червня 2012 10:36
«Герої не вмирають! Вмирають вороги!». Яке чудове гасло. Ги-ги, ги-ги, ги-ги
Лучанин Показати IP 24 Червня 2012 11:12
З усієї поваги до історії Батьківщини яка є і моєю історією - від трипільців до сьогодні і в майбутньому, не можу не підкреслити зайвий раз НАДУМАНІСТЬ І ШТУЧНІСТЬ подібних заходів лише з причини присутності на них сучасних політичних швондерів як екс-голова Шиба. Присутність нездари-голови, нечистого на руку (борг міста при ньому збільшився в рази, а кому пішла комісія за кредитну закупвілю автобусів для тролейбусного депо?), людини без Гідності (судився с міськрадою за виплату компенсації - грошей мало?), політичного фігляра (БЮТ - неБЮТ - БЮТ? поки приБЮТ...), телеЗВЬОЗДИ шоу Шустера (голови міста з нерозчищеними від снігу центральними вулицями). Такі швондєри вчать молодь хабарництву і шароварному патріотизму, а не захисту власних соціально-економічних прав. Швондєри-шиби, не перетворюйте повагу до Історії Батьківщини в цирковий Парад-Алле з метою прикриття як фіговим листком, власної НЕЧИСТОТИ.
Я Показати IP 24 Червня 2012 11:18
Гитлерюгенд наших дней.
Юстас Показати IP 24 Червня 2012 11:56
А Шибі тильки і залишаеться як маршами ходити! :) Хазяйнувати не вміє, от і...! :)
Клим Савур Показати IP 24 Червня 2012 12:09
Слава Україні ! За нашою, молоддю, майбутнє - без комуністів, злодіїв та хапуг
Дістало. Показати IP 24 Червня 2012 12:42
Дістало постійно бачити коментарі типу - "ви всі лайно, я один розумний, і це не так, і це погано". І якщо камуновічу хочеться просто плюнути в відгодовану пачку, то ви ж чим думаєте!? Та плювати, чи був там Шиба, чи не було - спокійно йшов в кінці колони і ні в що не втручався. Зібрались люди, які ЗНАЮТЬ свою історію, зібрались вшанувати пам"ять людей, в когось в тюрмі загинули родичі. Так ні - ви і тут всунете свою ложку дьогтю. Ні, *** краще б випили пивка перед телевізором, подивились Євро і т.д.
Героям слава! Показати IP 24 Червня 2012 16:11
Одна людина колись сказала цікавий вислів: "Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний." І чомусь я не вважаю, що Україна добилася повної свободи в усіх планах.
Лучанин до Героям слава! Показати IP 24 Червня 2012 21:38
Зароблений потом хліб і хліб за вкрадені гроші це різні речі.
? до Лучанин Показати IP 25 Червня 2012 01:19
Ви про що?
antikommi Показати IP 24 Червня 2012 18:37
кононовічам такі акції - як серпом по причандалах
777 Показати IP 24 Червня 2012 20:32
де ви були 50 років героі славили комунізм політичні проститутки
правда Показати IP 24 Червня 2012 20:35
упа це терористи
Лучанин до правда Показати IP 24 Червня 2012 21:39
А ти ... .
Л А Д О М И Р Показати IP 24 Червня 2012 22:01
Вони не герої, а жертви. Не плутайте грішне з праведним. Все таки за шось вони перебували в тюрмі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus