USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Півтисячі дитсадків слухатимуть диски від Томенка

29 Січня 2010 10:12
Заступник голови парламенту Микола Томенко подарував дитячим садкам Волині нові диски «Слуханка для української малечі». Компакт-диск є продуктом навчально-музичного проекту Фонду Миколи Томенка та Національної радіокомпанії.
Першими диск із казками та віршами отримали луцькі дошкільні заклади. «Якщо в Україні є читанка для малечі, то має бути і слуханка. Тому я вирішив зробити проект не для вузів або шкіл, а для дитсадків», - сказав Микола Томенко.
Він розповів, що слуханка складається з двох дисків: один із 20-ма казками, а інший – музичний, де зібрані дитячі танцювальні пісні, колискові, веснянки, купальські пісні, заклички, лічилки, ігри, колядки, щедрівки.
Казки, за словами Миколи Томенка, виконані «золотими голосами» фондів Національної радіокомпанії. Кожна - по 4-8 хвилин. Другий диск – просвітницький, нараховує 77 музичних творів. Матеріал для дисків – це записи із фондів радіокомпанії 60-90 років.
Загальний наклад проекту – 15 тисяч дисків. Їх роздадуть у дитсадках по всій Україні. Микола Томенко зауважив, що відкриває проект вступне слово першого телевізійного «діда Панаса». Диски розраховані на дітей, віком до семи років.
За тиждень диски дістануться до всіх дитсадків Волині. Область стала восьмою, де Томенко презентував подібний проект.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
немо Показати IP 29 Січня 2010 11:17
Ну любит Томенко сказки рассказывать,видимо слушать уже никто не хочет,так детям на уши решил присесть.Гнать подальше этого комсомольского идеолога от детей,а его чуть не в ж..у целуют."Сказочник" хренов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus