USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

По місту їздило 400 велосипедистів. Фото

29 Травня 2010 12:07
У Луцьку 29 травня любителі двоколісного транспорту здійснили велопробіг у рамках всеукраїнського свята «Велодень».

Як розповів президент Асоціації велосипедистів Луцька Дмитро Сандалов, в Україні, а заодно, і в обласному центрі Волині ця акція відбувається четвертий рік поспіль.

«Луцьк - один із перших долучився до цієї акції. У 2007-му на Театральному майдані зібралося 25 учасників. Наступного року їх вже було близько 400. І сьогодні велосипедистів не менше. Адже велосипед із кожним роком все більше популяризується», - зазначив Сандалов.

Він розповів, що найстаршим членам Асоціації - близько 70 років. Наймолодшим - усього чотири роки. Серед велосипедистів є й чимало спортсменів.


До слова, дехто брав участь у «Велодні» цілою родиною.


Учасники «Велодня» проїхалися містом за маршрутом вулиць Винниченка – Соборності – Молоді – Відродження – Рівненська – Волі у супроводі кількох патрульних автомобілів Державтоінспекції.


Потому учасники мали змогу продемонструвати свою майстерність вправно керцувати ровером і триматися в сідлі велосипеда, виконуючи різноманітні фігури.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus