USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Луцького підшипникового заводу з’явиться нова забудова

18 Вересня 2013 18:48
Детальний план території району вулиць Львівської, Станіславського, попередньо погодили під час постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою.
«Продовжується експансія сільських рад на територію Луцька. Тому нам потрібні межі», − переконаний начальник управління містобудування та архітектури міськради Юрій Казмірук.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЗА ШМАТ ЗЕМЛІ БІЛЯ ТЦ «ГЛОБУС» У ЛУЦЬКУ ТРИВАЄ «ВІЙНА»
Волинська філія науково-дослідного інституту містобудування «Діпромісто» розробила план території, що межує з вулицями Львівською, Станіславського та Боженка.
«Там сім гектарів. Планується забудова загальною житловою площею 170 тисяч квадратних метрів. Там поблизу є всі інфраструктури: школа, чотири дитячих садочки загалом на 700 дітей. Окрім будинків у плані передбачено п’ятирівневий гараж на півтори тисячі автомобілів», − розповіла головний архітектор Філії Лариса Соколенко.
Депутати, дізнавшись, що забудовником бажає бути приватне акціонерне товариство «Концерн Галнафтогаз», попередньо погодили це питання на комісії.
Про нову забудову Іван Смоленг жартома зазначив: «Там є все, тільки метро не вистачає».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сьома Показати IP 18 Вересня 2013 20:39
Школи і садочки є,а от місць в них на жаль не вистачає.
саша Показати IP 18 Вересня 2013 22:03
так весною, в новинах (кінець березня), була новина що Галнафтогаз планує будівництво на ГПЗ, тільки тоді депутати не підтримали пропозицію. Але Матвіїву з Казміруком потрібно відпрацювати відкат, тому знову бігають з проектом
саша Показати IP 18 Вересня 2013 22:03
http://www.volynnews.com/news/city/lutski_deputaty_ne_khochut_novyy_zhytlovyy_masyv_u_misti/
Вася Показати IP 19 Вересня 2013 09:25
Комісія не підтримала детальний план. "3"- проти, "2"-утрималось. Жодного "за". Хто був на комісії заперечте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus