USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

За шмат землі біля ТЦ «Глобус» у Луцьку триває «війна»

17 Вересня 2013 14:14
Господарський суд Волинської області вже вкотре розглядав справу, яка мала б вирішити долю земельної ділянки на вулиці Єршова, поблизу ТЦ «Глобус» у Луцьку, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».
Нагадаємо, що судова тяганина між Луцькою міською радою та Прилуцькою сільською радою триває вже декілька років. Міські та приміські владці ніяк не можуть поділити землю. І ті, і інші вважають, що це - їхня земля.

Відомо, що ще у 2000 році Луцька міська рада видала Державний акт на право постійного користування землею приватному підприємству «Лада-2000», яке функціонує на тій території і займається технічним обслуговуванням автомобілів.

Тож, коли Прилуцька сільрада почала заявляти претензії на володіння землею, підприємство «Лада-2000» подало до суду позов Прилуцької сільської ради та ТзОВ «Аргос», яке облаштувало там автозаправну станцію. Відтак, ще декілька років тому Господарський суд Волинської області вирішив цей спір на користь ПП «Лада-2000».

Однак у квітні цього року Прилуцька сільська рада Ківерцівського району Волинської області звернулась до суду з позовом до Луцької міської ради та ПП «Лада-2000» про визнання незаконним і скасування Державного акту на право постійного користування землею. І суд таки визнав цей документ недійсним та скасував його.

Тож, тепер підприємство «Аргос» та Прилуцька сільська рада просять скасувати рішення суду, яке було прийняте декілька років тому на користь ПП «Лада-2000» у зв’язку з нововиявленими обставинами, зокрема зі скасуванням згаданого Державного акту.

Відтак, Господарський суд Волинської області вирішив скасувати рішення трьохрічної давності. Тож, «війна» між міською та сільською радами за шмат землі поблизу «Глобуса» триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Отто Показати IP 17 Вересня 2013 15:09
Давно вже треба приєднати села що межуюсть із містом до земель міста Луцька. А то користуються усіма міськими зручностями та комунікаціями, а сплачуть за послуги по тарифам села. А живе в околишніх селах не біднота.
Степан до Отто Показати IP 17 Вересня 2013 20:02
цікаво це місто присосалось чи всеж село.....???? я щось думаю що нашим депутатам пі---сам нема що вже в межах міста деребанити той беруться за околиці...
Лучанка Показати IP 17 Вересня 2013 15:50
Повністю згідна з попереднім дописувачем. Особливо це замітно по с. Липини , яке незрозумілими "острівками" влізло в Теремно і "сосе" з нього електрику і воду по "сільських" тарифах. Де таке видано!
Для лучанки до Лучанка Показати IP 17 Вересня 2013 23:46
Моє підприємство межує з землями міста і сосе електрику по 1,24 грн/кВТ, це тіпа міська халява? Те саме по воді та водовідведенню. Не знаєш про халяву, то не п...
вася з дитсадка Показати IP 17 Вересня 2013 16:25
А я пропоную ще й Ківерці з Рожищами ввести в межі Луцька. Ото було б місто! Але порядок є порядок. І від моїх хотінь нічого не залежить. Жалько.
@ Показати IP 17 Вересня 2013 19:35
Так на місці АРГОСА вже ОККО ))) хай не рипаються бо ця компанія може відсудити пів міста
1 Показати IP 18 Вересня 2013 00:08
Пані Лучанка добре знається на со**нні.?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus