USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Почесного громадянина Луцька не хочуть возити безплатно

5 Грудня 2013 13:10
Водій маршрутки хотів «конфіскувати» посвідчення в Андрія Бондарчука.

Неприємний інцидент трапився у маршрутному таксі 27-а 26 листопада у Луцьку, пише газета «Луцький замок».

До редакції з обуренням звернувся відомий громадський діяч, письменник і журналіст, народний депутат України першого демократичного скликання, Андрій Бондарчук. Нагадаємо, цьогоріч його удостоїли звання «Почесний громадянин Луцька».

Зважаючи на те, що громадська робота вимагає частих поїздок, доводиться користуватися громадським транспортом, розповідає він.

Та не всі водії хочуть безплатно везти почесного громадянина міста. Зокрема, водій маршрутки 27-а у відповідь на пред’явлене посвідчення, показав на перелік пільгових категорій громадян, датований 2012 роком, і зазначив, що таких пільговиків безкоштовно не возять. Більш того, забрав посвідчення собі в кишеню і сказав, щоб за ним Андрій Бондарчук прийшов у міськраду.

Згодом, документ водій таки віддав.

«Вочевидь, управління транспорту і зв’язку міської ради не нагадує перевізникам про етику людського спілкування, забуває вимагати оновлення документів, які ухвалює міська рада щодо перевезення пасажирів. Бо випадок, про який я розповів, за три останні місяці повторився зі мною втретє. А пільговики – люди в літах. І їм боляче слухати докори, образи на кшталт, що їх багато розвелось, що документи вони купили на базарі», - обурюється громадський діяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Ще й як нагадує... Показати IP 5 Грудня 2013 13:33
Ну як не нагадує,якщо кожного року кожеш транспортний засіб(маршрутка) проходить огляд міською радою,і кожен автобус відповідальні особи управління транспорту фотографують(ззовні і в середині),і наявність кожної наклейки(візуальної інформації) вони перевіряють.ЦЕЙ ВІДДІЛ ТОЧНО НІЧОГО НЕ ЗАБУВАЄ!!!
Ярослав Богачук Показати IP 5 Грудня 2013 14:55
Бо треба було не лізти в "почесні громадяни Луцька", якщо тебе лучани не знають.
Лучанка. до Ярослав Богачук Показати IP 5 Грудня 2013 15:37
А він і не ліз. Його вибрали Почесним громадянином. А якщо його не знаєте ви то вам мінус. Можна познайомитись. Він дуже цікава і позитивна людина. Таких тепер небагато.
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2013 15:01
багато водіїв нормальні, але й ХАМЛО... які не думають про своє майбутьнє, а лише щоб кишені натрамбувати, та на паливо власника розвести...
Гость Показати IP 5 Грудня 2013 15:58
А він, що бідний почесний, та який він почесний,хто його вибирав хай за нього і платить. Що у нього пенсія 1000 грн-це хитра людина при кожній владі шапочку міняє. Хай не лазить, а сидить дома хватить уже д.... всім лизати
Інвалід Показати IP 5 Грудня 2013 17:02
Пан Бондарчук - справді бідний : МАЄ ПЕНСІЮ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА! Люди добрі, допоможіть нещасному - скиньтеся по копієчці (бо на більше наша "рядова" пенсія не потягне) і дамо змогу йому хоч на старість покататися надурняк!
111111111 Показати IP 6 Грудня 2013 10:33
http://volyn-museum.at.ua/news/dobra_sprava_khtos_budue_bari_a_khtos_muzeji/2013-12-03-1011 - ДОБРА СПРАВА: хтось будує бари, а хтось – музеї.
НіДа Показати IP 7 Грудня 2013 02:47
водій не винен. Винні власники, які не проводять інструктажів.
lutchanka Показати IP 7 Грудня 2013 22:09
мабуть, маючи пенсію народного депутата, "халявну" депутатську квартиру у Києві, не варто намагатися їздити безоплатно у маршрутках - ну це вже навіть некоректно, пане Бондарчук.
Лучанка до lutchanka Показати IP 8 Грудня 2013 19:43
А з чого ви взяли, що він має "халявну" депутатську квартиру у Києві? Для того, щоб так писати, потрібно мати 100-відсоткове підтвердження її наявності. Може ви ще і адресу напишете?
Анонім до Лучанка Показати IP 10 Грудня 2013 21:34
всі депутати того скликання отримали "халявні" депутатські квартири і ніхто не чув, що хтось з них відмовився - тому підтвердження не потрібне, а адресу запитайте в нього самого(якщо він квартиру не продав, хоча це-його справа). скажіть, а чому за прїзд в маршрутці має платити школяр - адже він не має ніяких заробітків. ніяких доходів?! І платять діти справно. А пенсіонера з депутатською пенсією мають возити безкоштовно. Тому і кажу, що є якась етична межа
Лучанка до Анонім Показати IP 11 Грудня 2013 21:20
Я при можливості обовязково запитаю. А чому в маршрутці платять школярі вам потрібно запитати в міській раді і в перевізників. Він іздить не як пенсіонер з депутатьською пенсією, а як почесний громадянин м. Луцька. А це теж рішення міської ради.
Лучанка. до Анонім Показати IP 19 Грудня 2013 17:18
Доводжу до вашого відома. "Халявну" квартиру Андрій Іванович в Києві не отримував. Будучи депутатом прорживав спочатку в готелі, а потім у квартирі Верховної Ради. Після закінчення каденції депутата квартира була здана.
lutchanka до Лучанка Показати IP 10 Грудня 2013 21:37
нижче під ніком "анонім" моя відповідь вам - просто натиснула "надіслати" раніше, ніж ввела свій нік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus