USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад 5 тисяч волинян відмовились від стаціонарного телефону

18 Листопада 2013 12:07
На Волині стаціонарний телефонний зв'язок займає майже п’яту частину загального обсягу послуг зв’язку. Про це повідомили у ГУ статистики області.
Так, на початок жовтня телефонна мережа області налічувала 178,0 тисяч основних телефонів, з них 151,6 тисяч – у населення, тобто майже кожна друга сім’я користується таким телефоном. Незважаючи на те, що з початку року кількість основних телефонів зменшилась на 5,1 тисяч одиниць (домашніх – на 4,7 тисяч), попит на стаціонарний телефонний зв'язок задовольняється не повністю, про що свідчить діюча черга на установку телефону.
А найбільшим попитом в області користується мобільний зв’язок , що становить близько 60% загального обсягу послуг зв’язку. З початку року кількість його абонентів збільшилась на 89,2 тисяч і на початок жовтня нараховувала 1,4 мільйона одиниць.
Все більшого поширення набуває і комп’ютерний зв'язок, який дає можливість отримати оперативну інформацію при підключенні до всесвітньої інформаційної системи. За 9 місяців кількість користувачів мережі Internet зросла на 4,1 тисяч і становила 63,8 тисяч абонентів.
Не втрачає значення і стаціонарний телефонний зв'язок. Необхідним в житті волинян залишається і поштовий та телеграфний зв’язок, який складає десяту частину послуг зв’язку.
Загальний обсяг телекомунікаційних, поштових та кур’єрських послуг за січень–вересень склав 438,3 мільйона гривень (більше, ніж п’ята частина в загальному обсязі реалізованих послуг в області).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus