USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Порошенко нагородив бійців «Світязя» за героїзм

8 Червня 2015 19:02
Троє міліціонерів отримали нагороди за геройські дії у січні цього року, коли у складі роти «Світязь» близько трьох діб тримали оборону південної околиці міста Вуглегірськ.

Це - заступник начальника Управління МВС України в Тернопільській області – начальник кримінальної міліції, полковник міліції Григорій Рубчук, командир роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» Управління МВС України у Волинській області майор міліції Олександр Фацевич, а також старший інспектор взводу №1 роти «Світязь» УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції Ігор Дрючан. Про це йдеться на сайті волинської міліції.

Так, сьогодні, 8 червня, у Центрі культури та мистецтв МВС України Президент України Петро Порошенко вручив державні нагороди працівникам органів внутрішніх справ та військовослужбовцям Нацгвардії України, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.

На церемонії нагородження були присутні Секретар РНБО Олександр Турчинов, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, заступники міністра та керівництво структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ.

Державні нагороди вручили 19 працівникам органів внутрішніх справ та військовослужбовцям Нацгвардії України.

Зауважимо, з початку антитерористичної операції через складні випробування пройшли більше 20 тисяч правоохоронців. Сьогодні, в зоні АТО, у найскладніших умовах несуть службу 3275 працівників міліції та військовослужбовців Національної гвардії України. Загинуло 112 працівників міліції та 154 військовослужбовця Національної гвардії, 466 міліціонерів та 681 гвардієць отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
УКРОП Показати IP 8 Червня 2015 22:52
порошенко, хватить п*..дьожи, зніми краще з 51-ї тавро дизертирів, пад...к путінський.
ДО ШПИГИ Показати IP 8 Червня 2015 23:01
Я ГАДАВ, ЩО БУДЕ СПРАВЕДЛИВІСТЬ А Х*Р ТАМ ,ХТО ПРЕДСТАВЛЯЄ ДО НАГОРОД.
До Шпиги Показати IP 9 Червня 2015 10:36
А що, кожен день Президент нагороджує Ваших підлеглих за героїзм??? Чому жодного фото немає, важко було організувати.....
Анонім Показати IP 9 Червня 2015 10:41
і чого ви такі свині? люди каліками стали заради вас та вашого спокійного сну...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus