USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про те, як бути успішним громадським діячем, розкажуть у Луцьку

3 Вересня 2013 10:07
Успішна громадська діяльність: мрія чи реальність? Чи варто організовувати 16-годинний робочий день заради примарного «блага суспільства»? Чи є щось спільне між поняттями «кар’єра» і «громадська діяльність»? Про це йтиметься під час зустрічі із керівником громадського об’єднання «Самопоміч» Наталею Міхновою, повідомили організатори заходу.

Насамперед, Міхнова розповість свою історію успіху. Як починала студенткою факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, а зараз працює радником міського голови Львова та керівником громадського об’єднання «Самопоміч».

Усіх охочих стати успішними громадськими діячами, Наталія навчить, як, коли і з ким втілювати свої ідеї. Бажаючим вдосконалювати свої журналістські якості, вона розкаже, як «зачепити» читача і зробити видання соціально відповідальним.

Зараз громадське об’єднання «Самопоміч» – це організація, яка понад 7 років працює з жителями Львова і безплатно надає підтримку кожному. Напрямки діяльності ГО дуже різні: психологічні служби, спорт, розвиток дозвілля, тренінги, юридична допомога, підтримка у комунальних питаннях, інформаційна довідка. Окрім цього, медіа-відділ ГО «Самопоміч» займається випуском безплатного щотижневика з однойменною назвою.

Зустріч буде організована у рамках проекту «Діалог з успішними громадськими діячами», що здійснюється ВОГО «Фонд місцевого розвитку» за підтримки Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина». Метою проекту є спонукання представників громадського сектору і журналістів Волині до активної діяльності й гуртування задля розвитку своєї країни й свого регіону ,й посилення таким чином їхньої ролі в суспільстві.
Зі слів організаторів, захід відбудеться у п`ятницю, 6 вересня, о 14 годині, в конференц-залі «Волиньмедіа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
загреб Показати IP 3 Вересня 2013 10:41
Громадский дияч-ето тот хто не хочет работать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus