USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Про те, як у Луцьку відзначать новорічно-різдвяні свята. ПРОГРАМА

5 Листопада 2013 16:50
Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження щодо відзначення новорічно-різдвяних свят у Луцьку.

Зокрема, очільник Луцька розпорядився, щоб прикрасили фасади установ та підприємств міста.

З 1 грудня на Театральному майдані діятиме святковий ярмарок, а з першого по сьоме грудня відбуватиметься презентація проекту «Луцьк очима дитини» у рамках промоційної кампанії патріотичного виховання «Я – Лучанин».

Головна ялинка Луцька «засвітиться» о 16:00 19 грудня.

З 19-ого і по 29 грудня на головній площі Луцька «гудітиме» дитячий святковий фестиваль «Зимова казка – 2014».

26 грудня в Палаці учнівської молоді відбудуться заходи для дітей пільгових категорій.

27 грудня у навчальних закладах відбудуться тематичні ранки для учнів 9-11 класів, для інших школярів святкування відбуватимуться 20-27 грудня.

На 9 січня в Палаці культури запланували великий різдвяний концерт. 12, 14 та 19 січня відбудуться Міжнародний етно-фестиваль «Різдво у Луцьку», міський фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим!» і конкурс спортивного бального танцю «Різдвяні зірочки».

Окрім того, протягом грудня-січня відбуватимуться концерти у Будинку культури мікрорайону Вересневе та у Теремнівському будинку культури.

відбудуться у місті й спортивні заходи. Так, 9 та 10 січня відбудеться турніру з хокею «Золота шайба», а наприкінці грудня - змагання з плавання «Новорічні призи Луцької міської ради».

Відповідно до документа на святкування витратять з бюджету 22 тисячі гривень, з яких 4 тисячі витратять на виготовлення афіш, програм святкових заходів, ще три тисячі - виготовлення біг-бордів, сіті-лайтів з вітаннями міського голови, а по 1,2 тисячі витратять на оренду площ біг-бордів та сіті-лайтів і поклейку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Угу Показати IP 5 Листопада 2013 17:23
а в ніч на 31 січня знову фіг, знову юрби зі всіх кінців міста посунуть в "центр, до ялинки" де не буде анічогісінько, крім ялинки,вірніше з недавніх часів трьох ялинок, і юрб людей, які безтолково тупцятимуть навколо тих ялинок. Круто як! А от в інших містах(не у всіх звичайно) на центральних площах біля "головних" ялинок і святкові феєрверки і розважальні програми.
Александр до Угу Показати IP 5 Листопада 2013 18:16
Вот сколько новых и замечательных идей подсказывают лучане для реализации благотворительным фондом Мгоря Палицы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus