USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Прокуратура Волині розбиратиметься з органами юстиції в області

22 Серпня 2013 11:54
Втрати Луцького міського бюджету вимірюються в межах півтора мільйона гривень. І все через не здійснення реєстрації договорів оренди землі органами юстиції.
Про це у коментарі IA ZIK розповів луцький мер Микола Романюк.
Романюк заявив, що втрати міського бюджету вимірюються в межах півтора мільйона гривень. «Мінімум – це 1,2 мільйона. У зв’язку з тим, що по тих новостворених структурах Міністерства юстиції до сьогодні не здійснюється реєстрація договорів, тобто продовження, договорів оренди земельних ділянок. Таких договорів уже понад 200», – каже він.
Зі слів мера, обласна влада дала органам юстиції термін для вирішення цього питання до 15 серпня. «Нічого не зроблено. Зараз ми звернемося до прокуратури, в облдержадміністрацію. Щось треба робити. Це недоотримання коштів до міського бюджету! А взагалі це виходить нонсенс: дайте документ на землю, бо вам треба оформити майно, дайте документ на майно, бо вам треба оформити землю. Тобто замкнене коло», – бідкається Микола Романюк.
Він заявив, що доручив підготувати відповідного листа до прокурора області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 22 Серпня 2013 12:48
У реєстраційній службі роботи непочатий край. Ще нічого не встигли зробити, а вже встановлені тарифи для скорішого вирішення питань.
вася Показати IP 22 Серпня 2013 13:00
Романюк засрався і шукає винних, злива в Луцьку показала який він хазяїн.....Так що коля думай хто є хто...
коля-васі Показати IP 22 Серпня 2013 14:16
коли нема певної гайки в будь-якому механізмі, то невже він запрайцює?. так і у випадку з васею. ну, нема в хлоця елементарної тями в тому, що хто має робити і що робить, а от язик і кілька пальців є, щоб дурню патякати і писати. скажу лише одне: я не голосував за романюка, але те, що він набагато толковіший господар міста, ніж його папєрєдник, то не може не бачити тільки такий писар, як вася, ну, ї його "друзі" по звивинах. спустись, дружок, зі своїх умозаключень на грішну луцьку землю, і ти багато чого побачиш, крім того, хто де "зас...вся". якщо, звісно, захочеш щось побачити, а не патякати "хто є хто".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus