USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи будуть на Волині два очільника юстиції одночасно

9 Серпня 2018 14:14
В області наразі не буде двох керівників Головного територіального управління юстиції одночасно: попри те, що Валентина Кухарика на посаді поновив суд, Мінюст оскаржує рішення в апеляційному порядку, а з кінця липня ГТУ юстиції очолив Олег Тимченко.

Про це йшлося під час прес-конференції, присвяченій підсумкам роботи державної виконавчої служби Волині за липень 9 серпня у Луцьку.

Нещодавно призначений на посаду начальника ГТУ юстиції в області Олег Тимченко розповів, що раніше очолював аналогічне головне територіальне управління на Полтавщині. Він народився у 1976 році, є випускником Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого у Харкові та отримав диплом магістра Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. На Волинь потрапив вперше.

З 1999 року Олег Тимченко працював у системі юстиції Полтавської області, почавши трудовий шлях з посади державного виконавця районного відділу ДВС, очолював відділ ДВС, районні управління юстиції, з 2005 року працював в апараті ГТУ юстиції у Полтавській області, а в 2017 році за результатами конкурсного відбору став начальником ГТУ юстиції у Полтавській області. Юстицію Волині він очолює з 26 липня. Начальник переконаний, що така ротація принесе користь роботі ГТУ та жителям області. Він зауважив, що в управлінні працюють кваліфіковані кадри, тож жодних кадрових змін наразі не буде.

На запитання про те, чи буде тепер в області два керівника ГТУ юстиції одночасно, адже суд поновив на посаді екс-начальника Валентина Кухарика, він зауважив, що вказане судове рішення Мінюст зараз оскаржує в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Стас Показати IP 9 Серпня 2018 14:17
Не буде ні діючого і ні того хто хоче востановитись , не смішіть !!!
пуха Показати IP 9 Серпня 2018 14:28
Я-за Клехо Толіка!
аліна до пуха Показати IP 9 Серпня 2018 14:29
Толік нормальний пацан.
Їван Показати IP 9 Серпня 2018 14:39
А шо, як два прокурори то може бути, а як два начальники юстиції то вже нє ? Мало вже їм ліжка совати, мало вже їх міняти. Тепер нова фішка - паруватися !
Петро Показати IP 9 Серпня 2018 14:54
Тільки Клехо
Борець Показати IP 9 Серпня 2018 15:02
Чехарда до добра не доводила ніколи. Вічна перостройка. Вже щось збудуйте. А тл ні фіга. Одна блаблабла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus