USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Доповідь одного з керівників ГТУ юстиції Волині назвали нісенітницею

31 Липня 2018 11:19
Голова ОДА наголошує, що готовий змусити нарешті працювати Головне територіальне управління юстиції в області, а доповідь першого заступника керівника управління назвав «на 50% нісенітницею».

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 31 липня.

Директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко запитав, які заходи Головне територіальне управління юстиції вживає заради недопущення подвійної реєстрації договорів оренди земельних ділянок і чи притягували реєстраторів, які здійснювали подвійну реєстрацію оренди землі, до відповідальності.

Своєю чергою, перший заступник начальника ГТУ у Волинській області Сергій Філюк повідомив, що про це постійно проводять семінари, наголошують, звертаються з листами до адміністрацій, але управління не має функції моніторингу цієї ситуації. Це, мовляв, компетенція Мінюсту, яке може проводити камеральні перевірки, і лише в такому випадку виявляти порушення.

Голова ОДА Олександр Савченко відзначив, що у такому разі готовий звернутися до прем’єр-міністра щодо незадовільної роботи Міністерства юстиції.

«Я хочу, щоб ви почали працювати, у мене іншого виходу немає. Востаннє запрошую управління юстиції до співпраці. 50% того, що Ви сказали, це нісенітниця. Я точно знаю, чим займаються територіальні органи і центральний апарат. Всі відмовки сприймаються як саботаж», - наголосив голова ОДА.

Також він відзначив, що раніше управління спрацювало негативно, тож був змінений його керівник. Водночас, керівники, які працювали і продовжують працювати в управління, повинні відзвітувати про те, як вони бачать свою роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
юсти Показати IP 1 Серпня 2018 18:05
Сергія підставив- б.у. начальник...От натворив дєлов "порядний" перець, що після нього, люди пожинають його плоди та страдають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus