USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Проти луцького депутата порушили кримінальну справу

6 Травня 2011 10:43
Проти депутата Луцької міськради Юрія Мишка прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу.
Про це йдеться у повідомленні прокурора області Андрія Гіля, надісланого на адресу Луцької міськради, - пише ЗІК.
У розпорядженні, надісланому прокурором до міського голови Миколи Романюка, зазначено: «У відповідності до статті 31 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» повідомляю, що прокуратурою Волинської області відносно депутата Луцької міськради шостого скликання, радника ректора Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Мишка Юрія Михайловича порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 27, частиною 4 статті 197, частинами 1, 3 статті 358 Кримінального кодексу України».
Довідково:
Стаття 27. Види співучасників
2. Виконавцем (співвиконавцем) є особа, яка у співучасті з іншими суб'єктами злочину безпосередньо чи шляхом використання інших осіб, що відповідно до закону не підлягають кримінальній відповідальності за скоєне, вчинила злочин, передбачений цим Кодексом.

Стаття 197-1. Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво

4. Самовільне будівництво будівель або споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці, зазначеній у частині другій цієї статті, або вчинене особою, раніше судимою за такий саме злочин або злочин, передбачений частиною третьою цієї статті, -

карається позбавленням волі на строк від одного до трьох років.


Стаття 358. Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів
1. Підроблення посвідчення або іншого документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, приватним нотаріусом, аудитором чи іншою особою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, і який надає права або звільняє від обов'язків, з метою використання його як підроблювачем, так і іншою особою, або збут такого документа, а також виготовлення підроблених печаток, штампів чи бланків підприємств, установ чи організацій незалежно від форми власності, а так само інших офіційних печаток, штампів чи бланків з тією самою метою або їх збут -
караються штрафом до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

3. Використання завідомо підробленого документа -
карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Для чого. Показати IP 6 Травня 2011 11:08
В нього вчора день народження було, для чого було в таий день висвітлювати.
Нак Показати IP 6 Травня 2011 16:39
Не проставився де треба
Горохівчанин Показати IP 6 Травня 2011 16:42
А про горохівського депутата який вчора скоїв ДТП чомусь кругом мовчать?
Spaceman Показати IP 6 Травня 2011 16:45
Сижу в тюрьме я, шарики катаю, Тебя, родная, часто вспоминаю. Такая шняга, гадом буду я! Ты кружку браги выпей за меня. :)
до "для чого" Показати IP 7 Травня 2011 11:50
День народження "був", а не "було". Вчіть українську мову )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus