USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проїзд у луцьких тролейбусах не подорожчає

28 Квітня 2015 12:40
Антимонопольний комітет не погодив розпорядження щодо підвищення ціни за проїзд в луцькому електротранспорті. Про це повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Як ідеться в повідомленні, під час наради з перевізниками усі учасники дійшли висновку, що економічно-обгрунтованих причин підвищення плати за проїзд немає.

Разом із тим до усіх перевізників доведена інформація, що зростання вартості послуг має бути економічно-обгрунтованим.

Нагадаємо, ціни на проїзд у електротранспорті обласного центру пропонували підвищити до двох гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 28 Квітня 2015 12:49
зноу тролейбусники будуть в боргах та їздити на аварійних коритах.
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 13:45
може закінчитись тим, що підприємство електротранспорту взагалі доведуть до банкрутства і не залишиться взагалі ніякого транспорту крім маршруток.
Корінний лучанин Показати IP 28 Квітня 2015 14:14
"зростання вартості послуг має бути економічно-обгрунтованим." - А зростання ціни проїзду до 3грн в маршрутках є обгрунтованою? Це питання до АМК! Якщо дозволили збільшити ціну проїзду в маршрутках, то для чого доводити ЛЕТП до БАНКРУТСТВА? Як видно це робиться ЗУМИСНО ! Ціна 2грн. не високою і цілком прийнятна(ТЕРПИМА!) для пасажирів і ЦЕ ДАЛО Б ЗМОГУ НОРМАЛЬНО ЖИТИ ЕТП та НАЛАГОДИТИ РУХ ТРОЛЕЙБУСІВ НАВІТЬ ДО 21-22год. ! Так і хочеться сказати : БОЖЕ позбав нас від ПРИДУРКІВ керівників в АМК та інших структурах, вони не відають що роблять! Оце так "ЖИТТЯ ПО НОВОМУ" !?
мішка до Корінний лучанин Показати IP 28 Квітня 2015 14:17
А що саме ти, конкретно зробив проти підвищення тарифів, крім гвалтування клави КАПСАМИ ?
Корінний лучанин до мішка Показати IP 28 Квітня 2015 14:54
Мене ця ціна ВЛАШТОВУЄ! При чому тут "клава"? Ти з розумом дружиш? Я що, по твоєму розумінню , повинен ОСОБИСТО якісь акції протесту проводити ? Місцева влада поступила ДЕМОКРАТИЧНО , провела громадські слуханння з цього приводу. То які у мене можуть бути претензії , коли громада вирішила . Фільтруй інформацію З РОЗУМОМ, а не так як ВІЛ В КАЛЮЖУ - БОВТЬ! Нові тарифи дадуть можливість ЕТП нормально працювати! ЗРОЗУМІЛО ТОБІ? Якщо ні , то йди вчитись і рацювати.
Степан Бандера Показати IP 28 Квітня 2015 14:45
Якби ціна на проїзд підвищилася, то ніхто б на тих коритах крім пільговиків би не їздили. Спочатку зарплати підніміть, а тоді вже проїзд підвищуйте
Патріот Показати IP 28 Квітня 2015 14:54
Вот КАПЕЦЬ.Там де стоять державні інтереси,там можна і нзнущатись з держави,нехай міськрада субсидіює ДЕПО.))А вот ціни на хліб молоко крупи олію муку особливо бензин аж надто доступні простим громадянам.Нехай ціни на них ростуть далі!!??)))Коли це було що зменшилась вартість бензину через АКМУ!!??А хліб поки тривала перевірка на ТЕРЕМНО то трохи подешевшав зараз знову дорожчає,і буде знов дорожчати.
Сергій Показати IP 29 Квітня 2015 02:33
Особисто я проти підвищення ціни на проїзд. Якщо АМК заявив, що необгрунтовано, значить так воно і є! Головний аргумент Луцького електротранспортного підприємства щодо цієї ситуації — ціна на проїзд не підвищувалася вже пару років. Ну то й що? Мало накрали? Ще більше хочуть? Не розумію паніки навколо банкрутства. Це все популізм. Громада не дозволить залишити місто без тролейбусів. І не будьте наївними: навіть, якщо вартість проїзду буде 5 гривень, нових, сучасних та зручних електротранспортних засобів нам не бачити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus