USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Скільки платитимуть за проїзд у тролейбусах Луцька учні та студенти

7 Серпня 2019 10:14
Вартість проїзду для учнів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти та студентів вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації у тролейбусах міста Луцька становитиме дві гривні.

Про це йшлося 7 серпня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, члени виконкому підтримали проєкт рішення про підвищення вартості проїзду в електротранспорті Луцька. Відтепер за разовий квиток у тролейбусі пасажир заплатить чотири гривні. Зауважимо, одною з причин подорожчання є те, що Луцьку продають електроенергію за ціною 3,6 гривні за кіловат, хоч вартість електроенергії атомних станцій 54 копійки, а ТЕС за схемою «Роттердам+» – 2,2 гривні.

Тому, щоб підприємство електротранспорту вийшло хоча б в нуль, квиток має коштувати 12 гривень. Оскільки такою ціну ніхто не зробить, ЛПЕ і далі не зможе розвиватися.

Натомість учні та студенти за проїзд платитимуть тепер дві гривні. Пільговий проїзд діятиме лише за наявності учнівського або студентського квитка.

Зміни набувають чинності на наступний день після офіційного оприлюднення рішення у друкованих засобах масової інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus