USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Приватні вузи Луцька підняли ціну за навчання

17 Липня 2010 09:18
Наступний навчальний рік для студентів-бакалаврів луцьких вузів стане дорожчим у двох приватних закладах.

Остаточну вартість навчання у волинських вишах затвердили ще до початку вступної кампанії, яка стартувала 15 липня, - свідчить опитування приймальних комісій луцьких вузів.

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки плату за навчання не підвищували, залишивши на рівні минулого навчального року, - розповіли у приймальній комісії ВНУ.

В Луцькому національному політехнічному університеті ціни переглядались у напрямку зменшення. Відтак вартість навчання тут знизилась у півтора-два рази, - запевняють в ЛНТУ.

Щодо приватних вузів, то дорожче буде навчатись в Інституті розвитку людини «Україна». Адміністрація цього освітнього закладу збільшила свої ціни в середньому на 200-300 гривень.

Збільшились ціни і у Волинському інституті економіки і менеджменту. З 4500 гривень вони піднялись до рівня 6850 гривень.

На рівні попереднього року залишиться вартість освітніх послуг у Міжрегіональній академії управління персоналом, Луцькому гуманітарному університеті та Луцькому біотехнічному інституті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
петя Показати IP 17 Липня 2010 10:38
А кому потрібні ці спеціалісти?
2 Показати IP 17 Липня 2010 23:20
МАУП - крутий заклад, у приймальні комісії черга здавати документи - десь один чоловік за півтори години, спостерігала особисто.
валентин Показати IP 19 Липня 2010 00:51
Ці недоумкуваті юристи-економісти нікому не потрібні. Ця зграя поповнить армію ринкових торгівців і завсідатаїв барів. А хорошого спеціаліста відремонтувати квартиру або автомашину днем з вогнем не знайти. Вже місяць чекаю коли справжній сантехнік прийде мені сучасне опалення монтувати. У нього замовлень на рік наперед.
вв Показати IP 19 Липня 2010 09:57
мауп віем лбті лірол І Т.Д. ЦЕ БІЗНЕСМЕНИ ЯКІ РОЗВОДЯТЬ БАТЬКІВ СВОЇХ СТУДЕНТІВ. як правило це сімейні клани як то в мауп. абітурієнти краще вже в пту ніж в такий вуз
студент Показати IP 20 Липня 2010 01:25
так і ВНУ не далеко від приватників!!! ціни не високі , а ВКРАЙ високі!! навчання таааке....гроші на вітер!!! за день до державного екзамену змінюють орієнтовні питання. і лише на консультації взнаєш, що щось не так. після держекзамену бачиш, що одна графа в заліковці не заповнена, а виявляється все так просто- деканат випадково забувся, що батьки студентів платять за те ,щоб деканат забувався і предмети, які мали би читатись замовчуються і про це всі дружно забувають ПОРНОГРАФІЯ А НЕ НАВЧАННЯ
професор Показати IP 20 Липня 2010 01:27
так , студенти не золоті, а викладачі тим паче....
маг Показати IP 20 Липня 2010 01:32
халатне відношення до викладання предметів с а скажи тим "професорам" щось, так відразу погрози щодо здачі сесії і ось так... система ужасна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus