USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пустовіт хоче показати гальмівний шланг свого авто

25 Вересня 2013 12:34
Під час обговорення кандидатури нового члена міськвиконкому, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт знову згадав про гальмівний шланг, пошкоджений у службовому автомобілі, яким він користується.

«Я не проти нового члена міськвиконкому. Я вдячний правоохоронцям за оперативність. Але результатів експертизи я не маю. Терещук сказав, що він пошкоджений механічно. Мені досі не надали письмово результатів експертизи. Шланги так не рвуться. У мене є фотографії. Я можу показати», − сказав Григорій Пустовіт.
«Ви можете самостійно зробити експертизу. У вас, що забрали цей шланг?» − запитав Іван Смоленг.
Незважаючи на ставлення Григорія Пустовіта до місцевої міліції, депутати затвердили кандидатуру начальника міськвідділу міліції Василя Марчишака як члена міськвиконкому.
ЧИТАТИ ЩЕ: ПСЕВДОЗАМАХ НА ПСЕВДООПОЗИЦІОНЕРА ПУСТОВІТА
ЧИТАТИ ЩЕ: ЕКСПЕРТИ СПРОСТУВАЛИ ЗАЯВУ ПУСТОВІТА ПРО ЗАМАХ. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Факт Показати IP 25 Вересня 2013 13:15
Якби в тормоза презерватив порвався - це було б значно гірше для країни, ніж гальмівний шланг, який "так не рветься". Кому ти нах потрібний зі своїм протиранням штанів?
Злий до Факт Показати IP 25 Вересня 2013 13:36
100%
сексопатолог Показати IP 25 Вересня 2013 13:36
Прикиньте, ходить Грицько і всім свого шланга показує. Ексгібіціоніст клятий, БЮТ його мать.
Цікава Показати IP 25 Вересня 2013 14:45
На сесії міськради стільки вільних вух для слухання епопеї "Шланг і замах"... Затерта ця тема вже... Ніби в міста нема інших проблем. Пану Григорію має вже бути соромно за такий егоцентризм...
Амєлія Показати IP 25 Вересня 2013 15:13
Волинські новини мабуть виконують чийсь наказ про шланг.Теми підняті в газеті не цікаві,а писаки теж заказні- готові писати всі дурниці.Займіться соціальними питаннями і проблемами міста.
УРОЛОГ Показати IP 25 Вересня 2013 18:28
От знайшовся експерт по шлангах, який навіть водійських прав не має, і тим більше не має уявлення про будову авто. Хє-Хє-Хє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus