USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Пустовіт заради виборів покине посаду секретаря міськради

25 Жовтня 2013 12:45
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт готовий піти зі своєї посади, проте тільки після початку президентської виборчої кампанії в Україні. Таку заяву виголосив керівник обласного осередку ВО «Батьківщина» в ефірі програми «Луцький депутат», що транслювалася на телеканалі «Нова Волинь».

Також політик заявив: «Робота секретаря міської ради все ж таки обмежена містом Луцьком. Діяльність голови волинського осередку партійної організації розповсюджується по всій області». Постає запитання, чому досі він тривалий час поєднував ці дві посади?
Григорій Пустовіт уже вів агітацію кандидата від власної політсили на виборах у міську раду, проте та робота виявилася провальною. Кандидат від партії посів лише четверте місце. Невже опозиція готова ще раз довірити агітацію Пустовітові під час найближчих виборів Президента України?
ЧИТАТИ ЩЕ: ПУСТОВІТ ХОЧЕ ПОКАЗАТИ ГАЛЬМІВНИЙ ШЛАНГ СВОГО АВТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 25 Жовтня 2013 13:20
Поки є такі депутати,як Пустовіт, то такі,як Клімчук та Янукович можуть спати спокійно у своїй маєтках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus