USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Радіостанцію «Луцьк» з 15-річчям вітатимуть волинські «радіобебі»

28 Січня 2010 12:14
Десятеро юних волинян – переможців другого сезону «Сузір’я дитячих хітів» – творчого змагання юних талантів на радіо «Луцьк», візьмуть участь у святковому гала-концерті, який відбудеться у п’ятницю, 29 січня, у Палаці культури Луцька.
Як інформує сайт Луцькради, протягом трьох останніх місяців 2009 року на хвилях 107.3 ФМ та 68,48 МГц діти шкільного віку змагалися у співочому конкурсі. Хіт-парад  відбувався уже вдруге, тож слухачі знайомі із багатьма обдарованими дітьми нашого краю. А саме така мета цієї радіопередачі – відкриття юних талантів Волині.
Участь у другому сезоні конкурсу взяло 22 дітей не лише з Луцька. Були учасники із Маневич, Каменя-Каширського, Рожища. Поціновувачі дитячої творчості голосували за своїх улюбленців спеціальними талонами, які друкувалися  у «Телерадіогазеті». Той, хто набрав найбільшу кількість, —  переміг.     Гала-концертом юних талантів радіостанція «Луцьк» відзначить і своє 15-річчя. Привітати діток і дружний радійний колектив прийдуть також  дорослі зірки – Юрій Поліщук, Інна Кириченко, Адам Горбатюк і гурт «Нота Нео».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus