USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ранкові зарядки на мікрорайонах Луцька переїхали

10 Листопада 2016 15:45
Восени заняття проводилися не лише у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а по мікрорайонах, зокрема на ЛПЗ та на 33 — му кварталі. Надалі, аби не порушувати традицію ранкових тренувань у вихідні, вирішили проводити зарядки у приміщеннях, - йдеться на сайті міської ради.

Директор КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Наталія Назарук висловила подяку усім, хто долучився до акції, за проявлену активність та ентузіазм, зазначивши, що з початку її проведення учасниками стали уже понад 1600 лучан та гостей міста. З її слів, доцільним стало використання для проведення тренувань спортзалів навчальних закладів та приміщень КЗ “Спорт для всіх” по мікрорайонах.

Учасники “круглого столу” вирішили продовжити проведення “Ранкової гімнастики для всіх” по мікрорайонах Луцька. Заряджати ранковою порцією позитиву та цікавим копмлексом фізичних вправ вже традиційно будуть тренери фітнес — клубів нашого міста. Також розглядали можливість долучити до ранкових тренувань керівництво загальноосвітніх закладів, щоб показати достойний приклад підліткам.

Тож вже цієї неділі заняття відбудуться у мікрорайоні ЛПЗ у приміщенні “Стріла” (бульвар Дружби народів, 13) о 9.00 год. У центрі міста зарядку проведуть о 10.00 год у приміщенні “Атлет” (вул. Степана Бандери, 13), а для мешканців 33 — го кварталу ранкова гімнастика розпочнеться о 10.00 год в приміщенні “Інтер — Атлетика”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrew Показати IP 10 Листопада 2016 21:59
Класна штука. Раджу всім. Позитивно і корисно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus