USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку ремонтуватимуть РАЦС? ФОТО

7 Червня 2013 10:45
Приміщення луцького палацу урочистих подій потребує ремонту.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

Так, вчора відбулася виїзна нарада, у якій взяли участь міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник міського голови Лариса Соколовська, заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк, начальник управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук, начальник Луцького міського управління юстиції Богдана Довгополова-Савотюк та начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Луцького міського управління юстиції Тамара Калинович.

Палац урочистих подій почав працювати у 1985 році. За цей час приміщення постійно підремонтовували. Однак наразі воно потребує серйозного ремонту. Зокрема на фасаді обсипається штукатурка, протікає дах, потребують ремонту східці. Учасники наради оглянули приміщення та піднялися на дах.

Тамара Калинович зазначила, що в одному із залів у дощ працівники змушені ставити тазики та каструлі, бо тече зі стелі. Також в одному із залів є проблеми із опаленням.

Микола Романюк зауважив, що першою чергою необхідно зробити дах. Крім того, за його словами, необхідно привести в порядок сходи та центральний вхід. Частково оновлять і фасад, адже там почала обвалюватися штукатурка.

Під час наради прийняли рішення, що в Палац урочистих подій виїдуть спеціалісти міської ради, які визначаться із об’ємами робіт та підрахують, скільки на це все необхідно коштів.

«Хотілося б і в приміщенні зробити ремонт, який давно не проводився, але треба розділити це на два етапи, бо коштів ні у держави, ні у міста на все відразу не вистачить», – зазначив міський голова Микола Романюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрій Показати IP 7 Червня 2013 12:06
ремонт треба починати з керівництва. Вигнати всіх тих хапуг... і якщо це держустанова то й ціни на їхні послуги мають затверджуватися не ними...
Старий холостяк Показати IP 7 Червня 2013 13:59
Тра робить ремонт, тра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus