USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Реставрація будинку-згарища в центрі Луцька. Спроба №...

19 Вересня 2013 16:16
Нарешті зібрали всі документи для реставрації будинку-згарища в центрі Луцька.

У черговий раз постійна комісія міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру погодила надати ТОВ «Добробут-плюс-КО» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для реконструкції нежитлових приміщень під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими торговими приміщеннями та його обслуговування на вулиці Лесі Українки, 33.
«Вони нарешті зібрали усі документи», — пояснив депутатам директор КП «Луцькмістобуд» Андрій Маруняк.

Нагадаємо, що цей будинок згорів більш як 10 років тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Точно Показати IP 19 Вересня 2013 17:34
Будинок спалили разом із людиною.
міша Показати IP 20 Вересня 2013 07:55
Нарешті роздеребанили що кому....документи давнооо були.
Лучанка Показати IP 20 Вересня 2013 16:13
А,що ще його не прихватизували задарма,якісь чиновники? А жаль, а жаль.А то ,поремонтуй і здавай в оренду, а який прибуток бандитам? Їм же потрібно файно жити.Вони ж люди білого сорту, а ми чорного.Коли ж цей барда закінчиться? Такого дурного і терплячого народу,як українці нема певно у світі
Потерпевшие Показати IP 22 Вересня 2013 17:36
Мы, жители этого дома, воочию наблюдали, как горел наш дом и как пожар "тушили", вернее с точностью наоборот - не тушили, а просто наблюдали и явно хотели, чтобы он сгорел. После вызова пожарной прошло 40мин, хотя доступно объяснили как проехать, затем они пытались открыть хоть один люк, чтобы подключить воду ( совершенно бесполезное занятие т.к. они вселюки были залиты цементом ), затем протянули рукава для тушения от кинотеатра "Смена", что тоже оказалось бесполезно, ибо они все были дырявыми. А далее по сценарию - все вокруг молча наблюдали этот маразм "расторопности" "профессиональной" деятельности служб. Если бы не пожарные машины с Торчин-продукт, сгорело бы половина Старого города. А мы жильцы под прессингом властей дрогнули и подписали документы на компенсацию в размере 9тыс. дол, вместо обещанного жилья. Этой компенсации не хватило бы даже на постройку туалета. А теперь ... документы собраны и т.д. Пусть процветают дальше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus