USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк вже готується до осінньо-зимового періоду

23 Липня 2013 15:21
Усі бюджетні установи змушені до 1 серпня цього року поінформувати мерію Луцька про рівень підготовки до осінньо-зимового періоду. А через місяць усі заплановані заходи слід завершити, - розповіли у відділі інформаційної роботи мерії.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук відзначив, що слід підготувати також школи і дитячі садочки до початку нового навчального року. З його слів, незавершені роботи у школах № 3 та 9. Те саме стосується футбольних полів і благоустрою навколо них.

ЧИТАТИ ЩЕ: Чат із першим заступником міського голови Святославом Кравчуком

Зі свого боку, міський голова Микола Романюк пообіцяв, що в осінньо-зимовий період лучани будуть почувати себе комфортно, за будь-яких погодних умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Романючку Показати IP 23 Липня 2013 16:55
Якби ще тарифи були менші, щоб населення могло за них платити. Більшість людей не мають роботи і немають прибутку 10 мільйонів, як наш дорогий мер Борги підприємства вибивають з населення на підставі листа мерії. То нащо нам такий комфорт...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus