USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» тренується у Хорватії

14 Липня 2014 16:11
Хорватський збір луцької «Волині» у розпалі. У Святому Мартіні на Мурі команда Віталія Кварцяного вже провела два спаринги, нині готується до нових контрольних матчів, повідомили у прес-службі «хрестоносців».

У спортивно-оздоровчому комплексі «Гольфер» створені всі умови для підготовки команди, а цими днями втихомирилася й погода, яка на початку збору не надто милувала футбольні клуби, які проводять свої збори на Балканах.

У неділю в «хрестоносців» був день для розбору матчу із «Алюмінієм», індивідуального тренування та перегляд фіналу чемпіонату світу.

Утім, на індивідуальне заняття з`явилася… уся команда. Цим хлопці приємно здивували Віталія Кварцяного, який подякував гравцям і провів вечірнє заняття.

Перед матчем німців та аргентинців «волиняни» встигли зіграти на своєрідному тоталізаторі, передбачаючи результат гри. Виграли досвідчений Сергій Кравченко та юних Олексій Зінкевич – вони вгадали результат, спрогнозувавши мінімальну перемогу Німеччини у додатковий час.

Новий тиждень у Святому Мартіні розпочався для «хрестоносців» напруженим графіком – у понеділок в команди заплановані зарядка і два тренування. А в середу на «Волинь» чекає відразу два спаринги із «Ілілчівцем». Команда Миколи Павлова проводить свій збір у майже сусідньому словенському Птуї.

Отож, команди 16 липня спочатку зустрінуться на базі «Волині» о 12.00 за київським часом, а о 18.00 інші склади зіграють у Птуї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боголюбы Показати IP 14 Липня 2014 16:18
Зашел посмотреть, что это за база в Хорватии Св. Мартин-на-Мури. Да чтоб они так играли как живут. С их последними результатами сборы надо проводить максимум в Затоке.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus