USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк привітав діток з Миколаєм. ФОТО

19 Грудня 2012 12:56
Приблизно півсотні дітей зі сімей зі складними життєвими обставинами з Днем Святого Миколая привітав Луцький міський голова Микола Романюк.

Зустріч міського голови з творчо обдарованими дітьми з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відбулася у приміщенні Луцькради 19 грудня.







На початку дійства ведуча розважала діток святковими історіями, доки вони очікували на мера Луцька, який мав виголосити привітальне слово та вручити малятам подарунки.





А справжнє свято із виставою для малечі влаштували вихованці центру «Диво». На «ранок» завітав і Святий Миколай, який благословив малят і закликав їх бути добрими та слухняними. А діти співали пісні та розповідали вірші.



Своєю чергою, Микола Романюк побажав дітям усього найкращого і подякував колективу «Диво». «Хочу привітати вас зі святом, якого чекають усі дітки. Хочу побажати діткам і дорослим, щоб Святий Миколай оберігав наше місто, нашу державу. Щоб він посилав у ваші сім’ї здоров’я і щастя, добро і благополуччя», ‒ додав міський голова. А діткам побажав здійснення їхніх мрій.





Потому Микола Романюк подарував діткам солодощі і «розмальовки».





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 19 Грудня 2012 14:56
Діду, займися ділом,а? Надоїло вже оце, так найлегше та найгірше, зроби у місті порядок: розчистіть тротуари,зупинки, дороги...,повивозьте сніг, що ви там робите?
Чеширский Кот Показати IP 19 Грудня 2012 15:20
Не прикольно, надо было Николаю Ярославовичу одеться соотвественно, как на третьей фотке снизу.
о Показати IP 19 Грудня 2012 17:34
лучанка -цей нік вам не підходить оберіть такий - якому відповідає ваше чорне єство все не добре все не так . от шапокляк така як ви була у мультику .Може прислухаєтеся
Лучанка до о Показати IP 19 Грудня 2012 22:26
Мені не все не так, мені буде так коли ділом будуть займатися, а не бездіяльністю за великі гроші!!!
тато Показати IP 19 Грудня 2012 19:16
Це у таку погоду і ситуацію на дорогах, треба було дітей у міську раду "сунути"?! То вже не Романюк привітав, а діти до нього прийшли за подарунками і ЙОМУ концерт влаштували! Тьфу!!!
1 Показати IP 20 Грудня 2012 06:33
А де Палиця?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus