USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Романюк розповів про плани на наступний рік

15 Травня 2013 11:20
Мер Луцька перерахував об’єкти, на які наступного року планують здійснювати видатки з міського бюджету.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міськради 15 травня.

Як розповів Луцький міський голова Микола Романюк, уже зараз у міськраді працюють над проектами відновлення роботи 2 дитячих садочків на вулицях Чехова і Бенделіані. Мовляв, перший хотіли зробити уже цього року, однак не вистачає грошей у бюджеті. Загалом же у 2014 році планують повернути «як мінімум» три садочки.

Окрім того, мер Луцька зауважив, що на наступний рік є ще «проект по школі, по реконструкції приймального відділення невідкладної допомоги». «По самим сучасним європейським нормам», - зауважив Микола Романюк.

Також кошти з міського бюджету плану 2014-ого року хочуть виділити на каналізування мікрорайону Вересневе та на вирішення проблем Малоомелянівського масиву.

«Для цього всього треба збирати гроші», - додав мер Луцька.

Також він зазначив, що цього року здадуть в експлуатацію лише 2 великих об’єкти. Так, у 2013-ому планують добудувати до міської лікарні «приміщення під ангеограф», на що виділили приблизно 2,4 мільйона гривень і будинок культури на Вересневому, на що витратили приблизно 1 мільйон гривень. Нагадав міський голова і про те, що спільно з ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» міськрада планує цьогоріч завершити з’єднання тролейбусної лінії вулиць Львівської та Боженка.

Окрім того, зауважив Микола Романюк і про відкриття ЦНАП, утім зазначив, що основне фінансування цього об’єкту було в минулому році. «Цього року вже його здача», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus