USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Єремеєв назвав проспект Волі «голуб'ятиною», - Романюк

14 Лютого 2013 18:15
Свого часу нардеп ВРУ від Волині Ігор Єремеєв назвав проспект Волі проспектом «голуб’ятини».
Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк під час засідання Громадської ради 14 лютого.

За його словами, на різнокольорові добудови у місті «з естетичної точки зору незручно дивитися». Мовляв, про це йому під час однієї із зустрічей зазначив й народний депутат ВРУ Ігор Єремеєв, назвавши проспект Волі проспектом «голуб’ятини».

«На жаль, воно є на сьогоднішній день, і його забрати неможливо», - сказав мер Луцька. Утім, за словами Миколи Романюка, під час зведення нового житла і нових мікрорайонів будуть дотримуватися «одного стилю і типу».

Для прикладу він зауважив «гарний» будинок, «який Чорнуха будує» на Київському майдані поблизу приміщення ДПІ у Волинській області. «І ми й надалі будемо старатися на це впливати», - додав Луцький міський голова.

Водночас, Романюк зазначив, що згідно з діючим законодавством, у міській раді щодо цього взагалі нічого не погоджують. «Міська рада тільки виділяти може тільки землю, а за все інше відповідає проектайзер і з архітектором погоджує», - розповів мер Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Її Показати IP 14 Лютого 2013 18:51
А те що ВАМС побудував будинок на пів року раніше в такій самій кольоровій гаммі Вас, пан Миколо не смущає?
ромка Показати IP 15 Лютого 2013 01:45
Хорош нюхати Ерёма, Волі-голубятина...аха.Проспися і вижени ....наприклад Алексееаїва(це мотлох)місто наше вже не чіпай!!!
Болодя Показати IP 15 Лютого 2013 09:23
а не пішов би той злодюга єрімеев куди подалі... авторитет недорослий, в селах людям мозок копійками притрушуй, романюк паше, а той язиком меле
Метеорит до Болодя Показати IP 15 Лютого 2013 18:04
Оооооооооо Романюк "чорно паше", вдень та вночі, не спить,не їсть, а тільки паше))),без обідів та часу на відпочинок) Фінансово Романюку до Єрємєєва ще ого го, який би той пан не був, але це не Маритиняк, всеодно...трішки там краще.
архітекторам від сохи Показати IP 15 Лютого 2013 16:23
Так як забудований Київський майдан в Луцьку: наліплений, натулений, облізлий, некомфортний, то тим архітекторам треба руки відірвати. І тим, хто дає дозвіл на таке будівництво.
альо?! Показати IP 15 Лютого 2013 17:59
не голубятини, а голубятником!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus