USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк розповів, як контролюватиме ремонт доріг

26 Травня 2011 10:52
Луцький міський голова Микола Романюк заявив, що міська влада не виділятиме гроші на ремонт тих доріг, які уже нещодавно ремонтувалися.

Про це Микола Романюк розповів у в інтерв’ю газеті Відомості.UA.

«Поки я буду міським головою, нові гроші на ті ж дороги давати не буду», - сказав Романюк.

«Скажіть, хіба «Спецкомунтранс» може робити дороги? Навіщо було тратити гроші та купувати йому каток? Що, у Луцьку нема куди використати гроші? Вони почали говорити про те, щоб купити новий грейдер. «Скільки це коштує?» — цікавлюсь. А ті: «Тисяч 800». «Він треба?» — питаю. Кажуть, що дуже треба. Поцікавився: скільки коштує година роботи приватника на найдорожчому грейдері взимку? Вийшло, що можемо за ту суму винаймати приватника 10 років. Це ж вигідніше для бюджету. Чому ж «Спецкомунтранс» мав займатися дорогами? Він возив сміття, то хай робить це далі. «Луцькавтодор» має всю техніку», - сказав мер у відповідь на питання про те, як контролюватиметься якість ремонтних робіт.

«Нам треба вибирати, хто працюватиме якісніше та дешевше, і замовляти роботи. Я хочу, щоб у Луцьку працювали за принципом: не можемо якісно зробити дороги цього року, то робимо, скільки можемо. Решту підсипаємо, латаємо діри та вертаємося на цю вулицю наступного року, продовжуємо ремонт. Але робитимемо якісно», - додав Романюк

«За свою каденцію я нестиму відповідальність за кожну дорогу», - сказав Романюк.

«З іншого боку, має бути громадський контроль. Побачили, що неякісно дорожники роблять, — подзвоніть, а ми відреагуємо», - сказав міський голова.

Нагадаємо, на чаті "ВН" Микола Романюк повідомив, що на ремонт доріг у Луцьку планують витратити близько 30 мільйонів гривень, які виділені з державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
OlegJM Показати IP 26 Травня 2011 11:50
В тій же Польщі, якщо дорога зроблена неякісно, ніхто і копійки не заплатиь, або заберуть гроші назад, знаю з достовірних джерел, товариш працював на укладці. Перевіряють дороги просто, в любий час, може приїхати комісія, просвердлити дирку і не дай Бог хоч чогось недокладуть. Робіть висновки.
кАБАН до OlegJM Показати IP 26 Травня 2011 17:39
А ви подивіться на карпенка карого.Таке відчуття що зробили ремонт там де не треба а ямки залишили! Миколо Ярославовичу куди і за що йдуть наші гроші?
Лучанин Показати IP 26 Травня 2011 20:36
"«З іншого боку, має бути громадський контроль. Побачили, що неякісно дорожники роблять, — подзвоніть, а ми відреагуємо», - сказав міський голова." Дзвінок на 1580 15.04.11 9:40, дослівно відповідь (з архівів автовідповідача): "...в нас зараз нарада, я не маю змоги цим займатись..."; авт.-"Зрозуміло, то є не до людей?"; 1580-"Так, саме так". Реагування буде таким самим?
вандал Показати IP 6 Червня 2011 15:48
одним словом уКРАЇНА ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus