USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк: «Відстаньте від притулку, або йдіть туди працювати самі»

23 Липня 2013 11:25
Змінювати директора Комунального підприємства «Ласка», яке займається безпритульними собаками, не будуть. Мер вважає, що в опонентів директора КП Дани Новарчук – меркантильні інтереси.

Про це заявив під час оперативної наради міський голова Микола Романюк 23 липня.

Мер розповів, що до нього приходять делегації волонтерів, які скаржаться на роботу діючого керівника підприємства «Ласка» та пропонують свою кандидатуру на цю посаду.

«Відстаньте від притулку, або йдіть туди працювати самі. Іншого керівника не буде», - наголосив Романюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: У Луцькому притулку для тварин масово знищують собак?

Міський голова натякає, що в окремих людей є меркантильні інтереси щодо притулку: мовляв, ковбаску (в якої закінчився термін придатності та яка, певно, дістається вихованцям-псам, - автор)натиратимуть олією і виноситимуть на ринок.

Обурила Романюка інформація, яка з’явилася на окремих інформаційних сайтах Волині, мовляв, вона – неправдива. Тому факти, пов’язані з КП «Ласка» міський голова обіцяв спростувати під час найближчої прес-конференції.

ЧИТАТИ ЩЕ: Пси з луцького притулку нищать тварин?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
КитаЄЦь Показати IP 23 Липня 2013 12:31
І єто пгавельно. Нет чего менять шило на мило. Поставьте туда миня. Вам спасибо и мі не голодні.
українець Показати IP 23 Липня 2013 14:02
"в окремих людей є меркантильні інтереси щодо притулку: мовляв, ковбаску (в якої закінчився термін придатності та яка, певно, дістається вихованцям-псам, - автор)натиратимуть олією і виноситимуть на ринок" - чудова бізнесова ідея! Але саме так роблять з ковбасою теперішні працівники КП "Ласка")))
ГПЗ Показати IP 23 Липня 2013 14:53
Куди не кинеш оком - навкруги зграї голодних бродячих собак .А особливо на гпз . Як дітей у школу 1 вересня послати (реально страшно ). Невже так має бути.Ну це ж неподобство .Таке враження що їх потихеньку випускають з того притулку на волю.
ГПЗ-2 до ГПЗ Показати IP 23 Липня 2013 21:43
собак з притулку після стерилізації випускають назад на вулиці (якщо їм вдється вижити, звичайно). не зрозуміло - для чого!!!
ГПЗ-3 до ГПЗ-2 Показати IP 24 Липня 2013 12:53
Зрозуміло для чого - у Луцьку близько 4000 бродячих собак. Всіх прогодувати не вистачить ніяких коштів. От і випускають їх назад на вільні хліба. І що буде далі - всім пофіг. Крім покусаних лучан, звичайно.
Каріна Показати IP 23 Липня 2013 22:03
http://news.volyninfo.com/lutsk/201238-luckiy-deputat-posvarivsya-z-volonterami-cherez-sobak.html
Каріна Показати IP 23 Липня 2013 22:03
http://news.volyninfo.com/lutsk/201238-luckiy-deputat-posvarivsya-z-volonterami-cherez-sobak.html
і ще і ще і ще......... Показати IP 24 Липня 2013 19:46
і ще псяки нищать найкращі в цьому році квітники .їх срайно прямо зверху по родертих квітниках А біля нас на площі Грушевського взагалі склубили і спинами та пузами вибили клумби. Вони не тільки голодні, а й лишаясті, блохасті і з глистами. А серуть прости скрізь і в пісочницях дитячих дворів ями риють, бо жратву туди закопують
так-так! до і ще і ще і ще......... Показати IP 24 Липня 2013 22:27
і чомусь бездомним псам все дозволено в місті - і гуляти без повідка, і срати в пісочницях. А от господарям з їхніми собаками заборонено вигулювати собак на майданчиках шкіл і садочків. Це звичайно правильно - але тоді вкажіть, де нам можна гуляти???і чим мій пекінес, з усіма прививками та неагресивний, гірший за бездомного пса???
вася Показати IP 25 Липня 2013 14:39
Миколо Ярославовичу, невже Ви дійсно висунули таку гіпотезу про "меркантильні наміри " та ПРО КОВБАСКУ??? )))))що то за дурню таку зараз кажете! Ви ж розумний чоловік!
вася Показати IP 25 Липня 2013 14:42
і ще: проінформуйте громадскість про те, що насправді ПРИТУЛКУ вже не існує - тому що на його місці створили гіцельську установу КП "Ласка". тоді всім стане зрозумілим, чому там таке ставлення до тварин.
марина іванівна Показати IP 18 Серпня 2013 20:22
Знаєте, такий притулок дійсно потрібний. Але там треба щороку міняти директора,щоб не встигла людина залізти в корито. Щодо Дани. Я вас чудово розумію. Але за які гроші ви зробили собі магазин?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus