USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Карантин і житло. Як комфортно пережити локдаун*

7 Грудня 2020 10:56
2020-й вніс чимало коректив у повсякденний ритм життя. Деякі речі, що були звичними, на тривалий час стали недоступними. Кількамісячний суворий карантин багатьох навчив цінувати прості речі: похід у кафе, спортзал чи навіть поїздку на роботу. А тепер на горизонті знову маячить карантин на час новорічно-різдвяних свят.

А ще локдаун особливо вплинув на погляди, яким має бути комфортне житло. Чимало людей опинилися 24/7 в своїх домівках з усіма домочадцями водночас. Дехто перейшов за можливості на дистанційну роботу, діти – на дистанційне навчання, хтось навіть по продукти не виходив і замовляв їх доставку додому. Тож житло перетворилося на багатофункціональний простір, який включає і офіс, і класну кімнату, і кав’ярню, а іноді й спортзал.

І ось, опинившись у таких умовах, практично кожен згадав про те, що треба мати особистий простір, аби всім було комфортно. Так, спільні сімейні розваги ніхто не заперечує, але й про потребу, скажімо, попрацювати в тиші теж не варто забувати.

Тож карантин змусив людей подивитися на багато буденних речей під іншим кутом. Вимушені перебувати більше часу вдома, лучани змінили свої підходи до вибору житла, оформлення життєвого простору, до оточення. І хоч карантин завершився, але чи не повернеться він, ніхто не може передбачити. Тому подбати про те, щоб життя у помешканні приносило задоволення, треба ще на стадії купівлі.

«Наші клієнти вже давно цікавилися квартирами, де оптимально комфортні спальні кімнати й великі кухні-вітальні. Але на місцевому ринку таких пропозицій не було. Тому під час проєктування наших жовтих будинків ми вирішили зробити нове планування. Наприклад, у нашій двокімнатній квартирі кімнати по 14 і 16 м кв., а кухня має площу 22,6 м кв. Котел ми винесли на балкон. На тому ж балконі є навіть місце, щоб встановити пральну машину чи сушку або винести туди обідній стіл, щоб насолоджуватися стравами, споглядаючи місцеві краєвиди. Саму кухню можна легко зонувати, там достатньо місця, аби поставити диван, встановити великий телевізор, облаштувати робоче місце чи ігрову зону для дітей. Такі ж великі кухні є і в наших «одиничках», які за раціонального використання площі можна перетворити на повноцінну «двійку». А трикімнатні квартири – це насправді реалізована мрія родини з дітьми», – зауважує менеджерка з продажів Будівельної компанії ЛДБК Світлана Статних.

Але комфортний простір не обмежується лише площею квартири. Водночас це й облаштована прибудинкова територія, і місце, де можна прогулятися, зняти напругу, якої і без карантину в житті вистачає.

«Коли ми ще тільки проєктували наш ЖК «Caramel Residence», ніхто й уявити не міг, що нас чекає попереду. Але ми вже тоді розуміли, що комфорт створюють не лише стіни. Тому запланували встановити вуличні тренажери, які стануть альтернативою спортзалам. Ми передбачили, що на території має бути багатофункціональна відпочинкова зона, дитячий майданчик. А те, що поряд – великий парк, ще більший плюс: чисте повітря, можливість прогулянок, відпочинку в час карантину стали надактуальними», – зауважують в Будівельній компанії ЛДБК.

По більш детальну інформацію щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Facebook: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Instagram: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus