USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Романюк теж займеться «довгобудами Кривицького»?

16 Листопада 2010 13:50
Новообраний міський голова Микола Романюк у своїй роботі велику увагу звертатиме на залучення інвестицій та втілення інвестиційних проектів.
Про це він повідомив 16 листопада під час прес-конференції у мерії.
Романюк зазначив, що спробує вирішити проблему із будівництвом фонтану на центральній площі Луцька та зрушити з місця питання зі зведенням наземного переходу від залізничного вокзалу до Завокзального ринку.
Однак на будівництво фонтану у міському бюджеті коштів забракне, вважає мер. Тому вирішення цього питання можливе тільки за допомогою інвестора, який будуватиме підземний перехід у центрі Луцька, а в проекті матиме і фонтан.
Відтак Романюк запевнив, що велику увагу у своїй діяльності звертатиме саме на інвестиції, адже без додаткових інвестицій, переконаний мер, міськраді не вдасться прийняти ряд програм.
«Фонтан, безперечно, потрібний в місті Луцьку. Не місце там для цього ігрового майданчика. Так само, як і для тієї пивної палатки. Все повинно мати своє місце», – коментує Романюк.

Стосовно зведення наземного мосту над залізничними коліями Романюк, ще будучи кандидатом на посаду міського голови Луцька, спілкувався з головним інженером Львівської залізниці. Відтак попередня домовленість, каже він, вже є.
«Єдине – треба уточнити деякі деталі. Ті попередні запити були, які надходили від міської ради, не влаштовували залізницю. Там трошки забагато хотіли», – зізнався він.
Окрім того, Романюк повідомив, що нині вже є домовленість, аби відремонтувати залізничний вокзал обласного центру Волині. Проте чи вдасться це зробити – поки невідомо. Однак мер пообіцяв зробити все для того, щоб ще цьогоріч «включити вокзал до планів наступного року».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
:) Показати IP 16 Листопада 2010 17:38
Ню-ню
губернатор Показати IP 17 Листопада 2010 10:29
Миколо, ця пивна палаточка і майданчик - пролобійована та реалізована ідея Соколовської Лариси. Ви знову її залишите в заступниках???
U Показати IP 17 Листопада 2010 16:13
а я колись жартома казав що в центрі треба поставити палатки зі шмотками і бочку з пивом. в колишній мерії видно жартів не розуміють, і коментарі не уважно читали. запамятали тільки "палатка" "пиво"...
M Показати IP 20 Листопада 2010 11:41
Вже третій по рахунку мер займається тими справами, які давно пора закінчити і йти далі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus