USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк знову розставляє оцінки за прибирання снігу

9 Грудня 2010 13:19
За «друге» прибирання снігу луцький міський голова Микола Романюк поставив комунальним підприємствам, що обслуговують, зокрема, центр міста – трійку з мінусом.

Про це стало відомо 9 грудня під час розширеної наради з керівниками підприємств, установ, організацій, виконавчого комітету і працівників муніципалітету.

Міський голова зазначив, що першу оцінку 30 листопада в чотири бали поставив за перше прибирання снігу. Тоді комунальні служби працювати почали ще вночі. Однак, повторне прибирання міський голова оцінив на трійку з мінусом. Зокрема, відмітив неналежну роботу ЖКП №3, яка обслуговує центр Луцька.

Мер порадив керівникам ЖКП дивитися погоду в інтернеті, аби не виникали такі ситуації, коли на вулиці ожеледиця, а дороги і тротуари навіть не посипані піском. І зізнався, що сьогодні дивився прогноз на ніч – очікується мороз, тобто чергова ожеледиця завтра після дощу.

Його перший заступник Святослав Кравчук зазначив, що розуміє, що 4,5,7 та 8 грудня лучани «хорошими словами» згадували владу.

Однак нагадав, що установи і організації повинні також самотужки піклуватися про територію біля їхніх офісів, а не лише чекати комунальних служб.

Він згадав, що деякі підприємства забули купити лопати, або розчистити пандуси і сходи. Взятися за лопати він порадив вже сьогодні ввечері, коли очікується снігопад – власникам громадських зупинок та таксистам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ЖЕК Показати IP 9 Грудня 2010 13:44
Сам лай..о!
Шиба Показати IP 9 Грудня 2010 14:01
При мені все чистилось!!!
Українець до Шиба Показати IP 9 Грудня 2010 17:15
Міський бюджет чистився добре,не сумніваюсь.А Шиба лапух і не більше.
Зиновій Пипка Показати IP 9 Грудня 2010 15:53
Микола Ярославович! А де ви дивитеся погоду? Бо я щойно прийшов з вулиці і там дійсно сніг...
M Показати IP 9 Грудня 2010 19:29
В нас не так вже й багато таких підприємств, яким належить частина ділянки при дорозі. А самі дороги, тротуари - у міській власності. Комунальникам платять зарплату лучани, тому якщо вони не справляються з роботою - залучайте інших слуг народу. Треба видати лопати, ломи і шухлі луцьким депутатам та чиновникам, нехай покращують життя лучанам не язиком а роботою.
ччч Показати IP 9 Грудня 2010 19:49
Перед приїздом Яника хоч почистили. Президент не приїхав, але дороги почистили.
* Показати IP 9 Грудня 2010 21:05
Трійка з мінусом - це вже ближче до реальності. Прибирання тротуарів можна навіть оцінити на двійку. Цікаво, а у нас в місті взагалі ще існують двірники з ломами та лопатами, чи вони вже занесені в Червону книгу?
небайдужа Показати IP 10 Грудня 2010 17:45
приємно, що Микола Ярославович коменти читає. та чи надовго? Микола Ярославович!и ж постараємося Вам все доповісти. Ви точно все сам не вгледите!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus