USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Романюк звільнить директора луцького зоопарку?

29 Серпня 2012 17:35
З огляду на незадовільну роботу директора луцького зоопарку, депутати міської ради рекомендують меру Луцька Миколі Романюку звільнити його із посади.

Про це йшлося 29 серпня під час сесії Луцької міської ради.

Роботу директора КП «Луцький зоопарк» Володимира Гончарова депутати луцької мерії визнали незадовільною. Крім того, вони рекомендували меру Луцька Миколі Романюку звільнити Гончарова із посади.

Відповідну пропозицію озвучив обранець міської громади Сергій Григоренко.

«Вести дітей в Луцький зоопарк – це травмувати їхню психіку», ‒ мовив депутат.

Серед пропозицій Григоренка була й така, щоб розпустити комунальне підприємство «Луцький зоопарк», а тварин віддати у «нормальні» зоопарки.

Депутати в один голос казали, що лучани далеко не в захваті від стану зоокуточка в облцентрі, тому часто їздять у «зразковий» зоопарк у Рівне.

За останні півроку луцький звіринець відвідало понад 23 тисячі людей. Як пояснив директор закладу Володимир Гончаров, такий стан зоопарку зумовлений нестачею коштів. Мовляв, аби прогодувати усіх тварин, потрібно 250 тисяч гривень у рік, а працівники звіринцю викручуються із 60-ти.

Натомість депутати зініціювали створення тимчасової контрольної комісії міської ради з перевірки діяльності КП «Луцький зоопарк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сеня Показати IP 30 Серпня 2012 01:59
в тюрму гада руского. нехай нам каже сколко єму не хватает денег для домика для панди так квадратов 500
Справедливий Показати IP 30 Серпня 2012 10:49
Красти менше треба раз і перевіряти хоча державні установи нормально, як колись, а то ті КРУ беруть тілки в кармани нічого не перевіряючи.Що робиться в бюджетних організаціях, за приватні і мови нема,хоч би тут навели порядок.
123 Показати IP 30 Серпня 2012 13:24
Комусь з депутатів робоче місце.Трутні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus