USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Росіянин навчав лучан класичному балету. ФОТО

14 Травня 2013 08:41
Росіянин за місцем проживання та волинянин за місцем народження Валерій Михайловський завітав до Луцька, аби навчити студентів мистецтву класичного балету.
Майстер-клас заслуженого артиста Росії, балетмейстера відбувся у танцювальному залі Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського 13 травня.

Участь в майстер-класі взяли студенти Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського, студенти Інституту мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та охоча молодь.

У коментарі «Волинським новинам» Валерій Михайловський розповів, що завжди з великим задоволенням приїздить до Луцька, на Волинь, адже звідси він родом і тут мешкають його мама та родичі.



«Під час останнього приїзду сюди, 3-4 роки тому, я познайомився з прекрасними людьми, які прагнуть розвинути класичний балет у Луцьку», − зазначив танцівник.

Крім того, він додав, що зі свого боку намагається допомогти лучанам майстер-класами, порадами, уроками.
«Чим зможу – допоможу», − каже Михайловський.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus