USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У лучан забрали ОРТ . ФОТО

5 Серпня 2010 13:56
Лучани скаржаться, що надавач послуг кабельного зв’язку у Луцьку – ВАТ «Корпорація «Аверс» змінила перелік програм і частот, що входять до пакетів, не пояснивши причин цього.

До редакції «ВН» звернулися читачі, що запевняють, ніби корпорація «Аверс», яка заключила з ними договір про надання послуг кабельного зв’язку, самочинно змінила перелік програм і частот.

Зокрема, забрала з найдешевшого пакету «Базовий», що коштує 10 гривень в місяць, популярний російський канал «ОРТ» і замінила частоти чи не на всіх інших каналах. Споживачі кажуть, що про зміни дізналися по факту. Відтепер ОРТ - у пакеті, місячна плата за який - 21 гривня.

У диспетчера кабельного телебачення за телефоном 15-62 було постійно зайнято. Додзвонитися до президента корпорації Олега Величка, до якого порадили звертатися у "Аверсі" на Соборності,28 також не вдалося. Секретар відповідала, що його або немає, або він знаходиться «десь на території».

У відділенні компанії «Аверс» на проспекті Соборності, де укладають угоди, репортеру «ВН» відповіли, що за поясненнями варто звертатися безпосередньо до керівництва. До слова, на склі віконця касира висить таки повідомлення про зміну каналів та частот з 1 серпня.

Охоронці в головному офісі корпорації повідомили, що ні Величка, ні його заступників на місці немає. Натомість, відповідати на питання підійшов працівник, який назвався «технічним інженером» компанії.

Дізнавшись, що за інформацією прийшов журналіст, співробітник «Аверсу» відмовився називати власне ім’я та не дозволив записувати розмову на диктофон.

Він зазначив, що зміна частот відбувалася через технічні причини. Проте, які саме – не зазначив. І додав, що споживачі про зміну були повідомлені завчасно через газету «Ярмарок реклами», а корпорація згідно з договором може сама змінювати канали у пакетах.

Проте, «технічний інженер» відмовився продемонструвати пункт договору, який таке дозволяє.

Перечитавши договір, «ВН» знайшли пункт, який ймовірно, мав на увазі «інженер». Проте, ні слова про зміну саме каналів та частот у ньому не вказано. Йдеться лише про зміну законодавства та тарифів.


Більше нічого коментувати працівник «Аверсу» не захотів. Порадив писати офіційний лист на ім’я Олега Величка. І чекати відповідь приблизно за місяць.

«ВН» готові опублікувати коментарі керівництва «Аверсу» щодо цієї проблеми.

(фото оголошення з «Ярмарку реклами» взято з сайту «Луцька дошка»)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
нетехнічний працівник Показати IP 5 Серпня 2010 14:11
О, Олег Володимирович, ви ж такий поборник свободи слова! Чому ж ви ховаєтесь від преси, а ваші працівники навіть не хочуть назвати своє прізвище? От якби вашим журналістам хтось таке зробив, ото б воні було!!!!!!!!!!!!!!
BRUS Показати IP 5 Серпня 2010 14:28
та ви лише подивіться новини на АВЕРСі - не має нормальних журналістів - кагтаві і непрофесійні, а щодо зміни каналів то це для них нормальне явище - моя фірма, як хочу так і кручу.
Лучанин Показати IP 5 Серпня 2010 14:48
Це почалися переслідування на Аверс за те, що вони Бандерштат не хвалили минулого року. Відносно професійності, то ви подивіться ВТ і зрозумієте, що це обидва канали рівня великого села...
FANTOMAS до Лучанин Показати IP 6 Серпня 2010 10:49
Только Аверс снимает ту же белиберду не за счет налогоплательщика , потому претензии могут быть , но риторические.У Аверса также гораздо меньше "авторских" программ , от которых волосы встают дыбом - в отличие от орденоносцев с ВТ. Кстати , Аверс , а кто придумал в прогнозе погоды давать рекламу фирмы МЕРЛИН с портретом МЭРИЛИН монро ? Мерлин - это другое : это такой чувак , типа Кашпировского , только с бородой и волшебник тире колдун . (Не путать с Димой Колдуном).
Антиянек Показати IP 5 Серпня 2010 15:24
Вони постійно і давно так роблять. Навіть у найдорожчому пакеті. Нові канали додаються, інші пропадають
абонент Показати IP 5 Серпня 2010 15:28
Хочеться сказати про те, що наболіло. Нещодавно став абонентом кабельного телебачення "Аверс". Відчув перешкоди уже при підключенні - виявляється що закордонний паспорт уже не жокумент що засвідчує особу. Крім того, у центрі, який приймає заяви сказали, що ще не відомо чи будете ви платити (можливо рожа обличчя не сподобалась). А інженер, який прийшов змонтувати мережу, сказав що не знає в чому тут річ і довелось наймати людей зі сторони...
Лучанину Показати IP 5 Серпня 2010 16:04
А хіба Луцьк не велике село?
Ога Показати IP 5 Серпня 2010 16:48
Ба. Закордонний паспорт ніколи жокументом не був. Ти, телепню, прийди в урктелеком і заключи договір на МТЗ з закордонним паспортом. Тоді будеш порівнювати. А на місці «технічного інженера» я б тій сцикусі малалєтній, яка цю бздурь писала, язика цвяшком в під’їзді до поручня прибив. Ібо до неї взагалі ніхто не був зобов’язаний виходити і відповідати на її тупі питання щодо іноземного телеканалу, який дивляться ностальгуючі за есесесером старушкі і старічькі, яким вже пора не про оерте, а про сухі дошки думати.
Юрій до Ога Показати IP 5 Серпня 2010 17:12
Чуєш, умнік, а ти звідки знаєш, що це писала особа жіночої статі? Чи не тому, що ти й є цей "технічний інженер" який, використовуючи твою ж термінологію, "засцяв" назвати своє "гетьманське" прізвище?
Справедливый до Ога Показати IP 6 Серпня 2010 01:00
ОГА, який розумний? Прибити, може тобі щось зажати треба? Якби цей канал ніхто не дивився його б не продавали би в пакеті за 21 грн. Так що тут не корчи з себе "умніка". І не хами людям.
Ласковая Показати IP 5 Серпня 2010 17:20
Ну і до чого там ВАТ "Корпорація "Аверс", подивіться уважно печаточку Завжди добрий продакшн місто Київ.
Ну ось до Ласковая Показати IP 5 Серпня 2010 17:48
Так прикол у тому, що посилають до Величка О.В., до Аверсу на Конякіна. Сам приходив учора до абонвідділу - і так мені сказли. Скарги - не до нас.
Mirna Показати IP 5 Серпня 2010 17:27
ой, яке чудо! на аверсі завівся новий дуполиз, якому подобається повчати не тільки своїх аверсовських, а й чужих журналістів! :) хлопче, у великі начальники мітиш! будуть великі люди!
Бу! Показати IP 5 Серпня 2010 17:36
Народ вас же ніхт онезаставляє користуватись тим аверсом, поставте собі спутникову антену і будете мати кучу каналів і дивитись шо захочете, окупиться вона вам за рік-два і ненада платити аверсу гроші протягом багатьох років, ви їм набагато більше бабла віддасте ніж буде коштувати комплект супутникового телебачення!
Ога до Бу! Показати IP 6 Серпня 2010 11:41
Пролетаріям - глядачам оерте, ертеер, бидлорусь-тв шкода залпових інвестицій. Вони ж вдавляться за зайву гривню, бо ностальгують за тими часами, коли все давалося ніби як безкоштовно, хліб коштував 22 копійки, і думати ні про що не треба було, бо за них думала партія. Що їм жрать, де їм спать, що їм слухати, дивитися і т.п. Вот було б цікаво, до речі, подивитись, куда би засунули оцих пролетаріїв, якби в тій країні, за якою вони так страждають, ностальгують і газифікують калюжі, вони почали смердіти "давайте нам набір телеканалів ворожої іноземної держави".
* до Ога Показати IP 6 Серпня 2010 21:25
А які цікаво канали дивляться по супутниковій антені такі патріоти як Ви?
Олександр Показати IP 5 Серпня 2010 19:07
Відчувають себе монополістами і творять що завгодно. Не вистачає коштів і комунікабельності на нормальну організацію стосунків з кабельними операторами вищого рівня, або з каналами безпосередньо. Все закінчиться, або колективним листом на корпорацію і спілку з прав споживачів, обговорення якого йде тут http://board.lutsk.ua/index.php/topic/30345/page__pid__542747__st__50&#entry542747 або тим, що пообгізають тому аверсу основні магістральні кабеля. Думаю люди так просто терпіти цей безлад і зневажливе відношення до себе не будуть
Ога до Олександр Показати IP 6 Серпня 2010 11:29
Ну я ж і кажу... Бурление Говн, «общественный резонанс» — бурная реакция хомячков на какую-либо провокацию. Характеризуется воплями, истериками, угрозами физической расправы и массивными выбросами веселящего газа. Как правило, в первые несколько часов хомячки пылают гневом, обсуждают дальнейшие действия, вплоть до того, чтобы идти толпой кого-то пиздить, устроить огромный флешмоб, взорвать, поджечь, подать в суд и т. д. Однако через несколько часов (максимум — на следующий день) забывают о случившемся, переключаясь на что-то новое (или же, если среди них вдруг появляется кто-то, готовый к реальным действиям, сразу утихомириваются и теряют интерес к делу). http://lurkmore.ru/Бурление_говн
РОПА Показати IP 5 Серпня 2010 21:27
Платиш 21 грн. а получаеш жоп. Виявляється вони якість тримають до контаку у кридорі, а як ти бачиш іх ніхрена не цікавить. Ніякої порад, ніякої допомоги. Вкрутять сій дрот, що це за дрот, невідомо і кажутиь чкрез мій дрот добре. Взагалі з цим аверсом щось треба громаді Луцька робити. Є програма, за якими я плачу, давай її. Забераеш плати мені неустойку. Люди виставіть неустойку. Але скажуть є договір. Треба поставити питання, щоб кожен текст договору який заключається з великою кількістю людей затверджували юристи. Ато тюльку вумно підсунуть і кажуть хоч заключай хоч ні.
seal Показати IP 5 Серпня 2010 22:27
Цілком згідний з Бу. Вже років зо 2 відмовився ві послуг "Аверсу" (не зійшовся характером з їх ненав"язливим сервісом). Практично той самий пакет програм ( за винятком кількох, але плюс кілька інших) на супутнику можна дивитись безкоштовно.
абонент Показати IP 6 Серпня 2010 10:16
ОГА напевно один із тих хамовитих, бездарних і непрофесійних працівників компанії "Аверс"?
Ога Показати IP 6 Серпня 2010 11:24
Та нє, я ввічливий, обдарований і професійний працівник, але (бог милував) не компанії Аверс. Хоча переконувати нікого я не збираюся. А відписався тут тільки того, що люблю простібатися над учасниками http://lurkmore.ru/Бурление_говн А про малалєтню сцикуху я здогадався, виходячи зі здорового глузду і життєвого досвіду. Бо доросла, поважаюча себе людина в бурлєнії говн участі не бере. Ну і остільки, оскільки знаю хто на пащенку працює.
Юрій Ричук до Ога Показати IP 6 Серпня 2010 12:17
Ще раз порушиш правила - більше тут не писатимеш. Поки не навчишся чемно спілкуватися. Усьок?
Evil Показати IP 6 Серпня 2010 13:04
Я теж вважаю, що кому не подобається аверс - поставте супутник, а ще краще два, до стандартного додайте 53 чи 75 градус і буде вам щастя. Що бучу піднімати із-за 21 гривні?
аб Показати IP 6 Серпня 2010 15:53
А що ставити тому хто знімає квартиру?
FANTOMAS до аб Показати IP 7 Серпня 2010 01:14
Медиасервер и качать из интернета сутками - без рекламы и то , что хочешь.
не пофігістка Показати IP 6 Серпня 2010 16:57
А хіба на "Аверсі" є чемні, виховані і професійні технічні працівники???Ога яскравий тому приклад - "Хам нашего времени"
Ельга Показати IP 6 Серпня 2010 19:29
я ввічливий, обдарований і професійний працівник, але (бог милував) не компанії Аверс. Та цей просто безцінний Ога страждає манією величі. Скажіть, шановний, а Ви окрім "Бурлєнієм говн" ще чимось цікавитесь???
editor до Ельга Показати IP 6 Серпня 2010 19:55
Не чіпайте його. у нього не манія величі. він просто зайнятий тим, що настирливо пропонував зробити іншим. Тому тут йому робити нічого.
Я Показати IP 9 Серпня 2010 17:32
А я думаю, шо Ога - повнолітній сцикух! Ти хоч імя своє справжнє вкажи, раз такий герой!
Павло Показати IP 24 Січня 2011 20:02
Ога, Назар, харош тут лайно всяке писати. Сам кончений, не дарма і поперли з Аверса. Наробив біди купу там, попідставляв людей. Чого ж за свою довідку шизофреніка людям не розкажеш, га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus