USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Санепідемстанція закрила дитячий басейн

22 Лютого 2010 17:48
Оздоровчий басейн Луцької дитячо-юнацької спортивної школи закрила санстанція через загрозу екології.
Як повідомив начальник міського управління освіти Сергій Калуш, на ремонт басейну Луцької ДЮСШ потрібно близько 60 тисяч гривень.
«У басейні треба встановити систему іонної очистки води. До сьогодні воду очищували хлором. А це могло загрожувати екологічній ситуації в місті», - розповів чиновник.
Позаяк басейн не працює, то діти віднині будуть відвідувати басейни міського НВК № 26 та спорткомплексу Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Як запевнив чиновник, кошти в міському бюджеті на цей ремонт уже передбачені. Залишилося дочекатися прийняття бюджету на 2010-й.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
citizen Показати IP 23 Лютого 2010 21:24
Взагалі майже всі Луцькі басейни в поганих станах, от недавно сам ходив в центральний басейн на Грушевського - то 2 рази порізався об поломану плитку в басейні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus