USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку закривають дитячий лікувальний басейн

14 Квітня 2014 13:47
В обласному центрі влітку не працюватиме лікувальний басейн, розташований у дитячій поліклініці на вулиці Чорновола.

Про це стало відомо бюджетної комісії Луцької міської ради сьогодні, 14 квітня.

Зокрема, депутат міськради Юрій Корольчук запитав, у скільки місту обходиться утримування лікувального басейну в поліклініці. Адже батьки скаржаться, що у зв’язку з економією бюджету дітей позбавляють лікувальних процедур – його на літо закривають.

«Вони сплачують по 25 гривень благодійних внесків. Вони готові навіть платити більше, але басейн закривають. Невже це настільки дорого, що немає можливості віднайти ці гроші?», - запитав він.

Начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель підтвердив, що на літо басейн закривають. Щоб він цього літа працював, потрібно 92,4 тисячі гривень. А на благодійних внесках за користування басейну щомісяця заробляють менше тисячі гривень.

Нагадаємо, у місті проводять секвестр бюджету – з кожної галузі знімають частину запланованих коштів. Зокрема, з фінансування охорони здоров’я міста знімуть 2,2 мільйона гривень.

В міській раді пообіцяли відшукати необхідні кошти для того, щоб басейн працював, і луцькі діти змогли отримувати лікувальні процедури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Спасибо Майдан Показати IP 14 Квітня 2014 13:58
Спасибо Майдан
лучани до Спасибо Майдан Показати IP 14 Квітня 2014 14:00
Не подобається ? Тоді чемодан ,вокзал ,нацистська Росія.
Лучанин до лучани Показати IP 14 Квітня 2014 14:19
Ні хто тебе *** не уповноважував виражати свою ганебну думку від жителі Луцька. Із за таких зас*анців, як ти, на сьогоднішній день прос....ли Крим, а ще декілька днів, буде Луганськ, Донецьк та Харків.
Со стороны до лучани Показати IP 14 Квітня 2014 15:17
Вместе с чемоданом вокзалом и всем остальным. Вы забыли, милейший, что там тоже люди живут. И они на своей земле, не на вашей. И доведены до отчаяния. И если вас не возмущает закрытие бассейна, то скоро будете визжать от безработицы, цен на газ и бензин и непомерных налогов. А бассейн - это одна из первых ласточек. В стране денег нет, и взять неоткуда. ЕС США - только обещания. И "проклятые москали" чего-то обиделись, не дают, гады, денег. Сеня 3 ярда просил неделю назад, не дали.
міськраді Показати IP 14 Квітня 2014 14:26
Не на тому економите!!!
мама Показати IP 14 Квітня 2014 16:09
краще б зекономили на Бандерштаті. кому він потрібен? не у всіх є можливість виїхати з дітьми на Світязь чи на море.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus