USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ розслідує причетність лучанина до збуту кокаїну. Суд на обшук дозволу не дав

8 Грудня 2013 18:00
Працівники СБУ перевіряють схему ввезення в Україну наркотичного засобу - кокаїну. Про це повідомляє Під прицілом. Так, правоохоронці розслідують справу за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 305 частиною 3 КК України (контрабанда наркотичних засобів, вчинена організованою групою, а також в особливо великих розмірах). Під час досудового розслідування встановили, що на початку серпня 2013 року українець вступив у попередню змову із невстановленою особою, яка мешкає у Королівстві Нідерланди. Вони планувализайматись контрабандою – ввезенням на територію України кокаїну.

Старший слідчий СВ СБУ просив у суду дозволу на обшук помешкання волинянина. Спецпризначенці сподівалися виявити наркотичні засоби, що можуть зберігатись підозрюваним. Слідчі були переконані, що лише таким чином вони зможуть дослідити канал контрабанди та відшукати речові докази під час досудового слідства. Однак слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук у клопотанні відмовив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrij Показати IP 9 Грудня 2013 00:05
суддя напевно сам кокос полюбляє от і захтілося голандського нюхнути.... а тут ше і адресу повідомили )))))
лучанин Показати IP 9 Грудня 2013 09:29
Ура нашому гуманному суду! Нехай тягають далі наркоту!. А якщо серйозно - сволота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus