USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Секретар Луцькради розповів, скільки коштує стати депутатом

31 Серпня 2010 10:59
Секретар Луцької міської ради Анатолій Бірюков 31 серпня під час оперативної наради міського голови сказав, що за можливість бути депутатом міськради пропонують до 100 тисяч гривень.
Нагадаємо, що оновлений склад Луцької міської ради матиме 50 депутатів, які обиратимуться на 25 округах.

Виборчий процес офіційно почнеться 10 вересня, проте за словами Бірюкова він триває вже протягом декількох останніх тижнів.

«Мені починають розповідати, що сьогодні починають купляти списки, місця в списках. Такі цифри… Я три рази вибирався і ні копійочки не давав. Воно виглядає дико, коли такі цифри називають, розумієте, по 100 тисяч гривень, по п’ять тисяч доларів в списках, в округах по 10 тисяч гривень. На що? Під виглядом, що треба агітаторам, довіреним особам, спостерігачам платити…», - сказав Бірюков.

Він закликав кандидатів на місце в раді не давати грошей ні кому за крісла, адже потім їх треба буде відробляти або повертати.

Бірюков з подивом запитував, чи не можна знайти агітаторів і спостерігачів, які будуть працювати на добровільній основі та дивувався агітматеріалам деяких політичних сил.
Зокрема, він приніс на нараду газету з рекламним блоком конкурсу «Подаруємо радість дітям» на будівництво дитячого майданчика та агітку однієї з політичних сил, де кандидат виступає з лозунгом «Високі ціни – низькі доходи» та «Вивести економіку з тіні».

Секретар ради дивувався як депутат місцевого рівня буде вирішувати такі глобальні завдання, та чому майданчики не будували чотири роки тому.

На зауваження міського голови Богдана Шиби про незаконність втручання у виборчий процес та обговорення програм кандидатів держслужбовцем, Бірюков відповів, що закон про вибори ще не вступив у дію, а він лише коментує методи агітації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Назар Правда Показати IP 31 Серпня 2010 11:11
Класно Бірюков "обійшов" Шибу (в останньому абзаці) - умняк на умняк
депутат Показати IP 31 Серпня 2010 11:21
Сподіваюсь ПР протягне на мера Романюка. Тоді ми свої бабкі швидко повернем назад.
Manhattan Показати IP 31 Серпня 2010 11:44
Нехай краще Бірюков розкаже коли нарешті відірве свою ду** від чиновницького крісла, в якому просидів три каденції і що він соосбисто зробив за ці роки. А ще розповість яку зарплату він отримує, будучи пенсіонером. Думаю однієї зарплати вистачить не тільк на майданчик.
БЮТ Показати IP 31 Серпня 2010 13:10
Поки одні пропонують гроші, помічники депутата Нікітюка Миколи Сергійовича обклеюють листівками з фоткою Романюка М.Я. зупинки, ствпи і т.і. Таке нахабство по відношенню до міської громади може проявити тільки "відМОРОЗок" Нікітюк Микола Сергійович , відомий правозахисник Ворлині і Всесвіту.
Fantom Показати IP 31 Серпня 2010 15:14
"Бірюков з подивом запитував, чи не можна знайти агітаторів і спостерігачів, які будуть працювати на добровільній основі." такий великий і такий наівний...
Шиба Показати IP 31 Серпня 2010 18:37
Толік, ти краще скажи скільки ти заробітної плати отримуєш із коштів лучан. Не мало не багато, а це 14 000 грн. То за такі гроші можна і агітаторів знайти та майданчики ставити. Не жлобись)))
правда Показати IP 31 Серпня 2010 18:42
Бірюков - три рази підряд сидить у депутатському кріслі - касир фракції БЮТ. Грошики справно Шибі носив, зате і сів у крісло секретаря ради.
лікар Показати IP 31 Серпня 2010 18:44
Вигляд у нього якийсь не свіжий. Бухать треба меньше!!!
Посвячений Показати IP 31 Серпня 2010 21:10
Бірюков - жлоб, з якого не можна витягти і копійки, бо він удавиться. От він і поніс на Нашу Україну, що там з кандидатів збирають на агітацію великі гроші. Бо Зелінський ще півроку назад задав йому просте питання: "Чому ти не сплачуєш членських внесків, ти ж далеко не бідна людина" З тих пір в нього дах через те, що треба сплатити членські внески поїхав.
ЛітРедактор Показати IP 31 Серпня 2010 21:49
Дивялчись на фото, пригадався діалог: "Где деньги? - В мешках! - Где мешки? - Под глазами!")))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus