USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді «запускають» нові програми, але не виконують їх

10 Грудня 2014 09:14
Левова частка затверджених Луцькою міською радою програм щодо покращення благоустрою міста не фінансують на належному рівні, а тому й не виконуються.

Про це під час оперативної наради 9 грудня повідомив секретар Луцькради Сергій Григоренко.

Зі слів посадовця, за станом на сьогодні у Луцькій міській раді дали життя 58-м програмам. Наприклад, програма із забезпечення населення респіраторами, розвитку громадського транспорту, екології тощо. Однак 19 із них або не фінансують взагалі, або - лише на декілька відсотків.

Саме через це він звернувся до колег із проханням не вносити на розгляд сесії нові програми, а усі заплановані заходи розприділяти в існуючі. Посадовець зауважив, що «чим більше програм, тим більше розпилення коштів». Мовляв, ліпше зосередити увагу на кількох найважливіших і найпотрібніших програмах, ніж «розпилюватися» на ті, що у силу лімітованого бюджету, не діють.

Однак Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що все-таки цього року вдалось реалізувати чимало програм, зокрема з ремонту доріг та заміни вікон у навчальних закладах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
критик Показати IP 10 Грудня 2014 10:14
Як це не вносити нові програми? Будемо робити лише "красиві" картинки для передвирчого піару мера і його молодої команди...Та про людей хоч трохи згадайте!!!! А то скоро треба буде називати Луцьк імені Романюка...Вулиці, ресторани, парковки - імені Романюка чи Романюків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus