USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що заважає відремонтувати міст через Стир? ФОТО

21 Листопада 2013 21:30
Нарешті планують закінчити ремонт мосту, який ще з весни перебуває у аварійному стані. Не один автовласник проклинав місцеву владу, коли псував на величезних ямах підвіску власного авто.

Так, незабаром обіцяють відремонтувати міст через річку Стир, що на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку.

Ремонт моста на завершальній стадії, - інформують у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Зараз на вулиці перекрили одну смугу руху автомобілів. Працівники підприємства «Мостозагін № 60» завершують монтаж деформаційних швів. Після цього вкладатиметься асфальтне покриття. Роботи виконуються поетапно, спочатку зробили одну смугу, а нині - завершують іншу.





Разом з тим, працівники підприємства «Луцькавтодор» здійснюють асфальтування пішохідної доріжки. Також обіцяють відремонтувати й елементи зовнішнього освітлення.



Луцький міський голова Микола Романюк виправдовується, що міст відремонтувати важче, ніж звичайну дорогу. Зі слів очільника міста, ускладнював проведення робіт й інтенсивний рух транспорту.

«Повністю закрити міст не можливо, адже тут - об’їзна дорога і йде постійний рух автомобілів. Однак, незважаючи на це, роботи підходять до завершення. Я переконаний, що відремонтований міст служитиме ще довгі роки», - сподівається мер.

Ямковий ремонт триває і на вулиці Боженка. Нині робітники вирізають карти на дорозі та вкладають їх асфальтом.



Потрошки намагаються привести до ладу й вулицю Гнідавську. Сьогодні тут демонтують старий асфальт на відрізку від перехрестя з вулицею Потебні до мосту через старе русло річки Стир.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus