USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Відкриття у Луцьку: оновлений міст

26 Грудня 2013 13:44
Після капітального і тривалого ремонту нарешті відкрили міст через Стир, що з’єднує Луцьк та село Рованці.

Тут відновили деформаційні шви із заміною компенсаторів, провели обробку бетонних поверхонь антикорозійними матеріалами, влаштували гідроізоляцію тротуарів та деформаційних швів. Для забезпечення водовідведення замінили 56 зливних лійок. Сума виконаних робіт становить 845 тисяч гривень. Роботи виконував «Мостозагін №60» ПАТ «Мостобуд».

Також влаштували нове асфальтобетонне покриття проїзної частини моста та тротуарів. Вартість робіт становить 903 тисячі гривень, а здійснювало їх ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс». Ремонтні роботи здійснювали за кошти міського і частково державного бюджету.

Як розповів Луцький міський голова Микола Романюк, це - перший міст у Луцьку, де здійснили капітальний ремонт. Міст має дуже велике навантаження. Деякі корективи у проект доводилося вносити «на ходу», тому що елементи окремих конструкцій довелося підсилювати, повністю замінити елементи на швах. Ремонту мосту посприяли погодні умови та відсутність снігу.

З його слів, зараз на стадії виконання робіт - міст по вулиці Винниченка (пішохідна частина), а у наступному році планують відремонтувати міст по вулиці Гнідавській.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Читач Показати IP 26 Грудня 2013 14:05
Обережно, міст покращили... якби чого не сталося...
Семен Показати IP 26 Грудня 2013 14:15
День-два протянет. Как дорога на сахарный завод. Типа, мы ее сделали, вот какие мы молодцы. А эти грузовики со свими бурячками ее развалили. Итересно, при ремонте соображали какой груподемности автомобили по ней будут двигатся. И стоять в очереди на обочине.
Глядач Показати IP 26 Грудня 2013 15:58
А розмітка де?! Лінтяюги! Нехай Романюк ще йолку там поставить!:)
DдепешM Показати IP 26 Грудня 2013 18:52
Ремонтувати його почали сім місяців тому,таке враження,що це міст через Дніпро,а не Стир!!!
я знаю Показати IP 26 Грудня 2013 23:07
не міст , а лайно. витратили купу грошей- одне питання куди? Контрацептиви)))))))))
2 Показати IP 27 Грудня 2013 07:07
Весь ремонт коштує менше ніж асфальт на ньому, пан Ольховий так і працює по відмивання грошей для влади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus