USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шиба до Бірюкова: «Ви що, ідіот?»

30 Вересня 2010 12:41
Секретар Луцької міськради Анатолій Бірюков вважає, що колекторів торік для вибивання боргів за комунальні послуги з мешканців обласного центру комунальники залучали незаконно.

Про це він зазначив 30 вересня, під час засідання виконавчого комітету Луцькради, - пише ЗІК.
Секретар міськради поцікавився у директора ЖКП № 7 Миколи Гарбарчука, чи законно використовувалися гроші мешканців, сплачені за спожиті послуги, на оплату роботи колекторів торік.
Гарбарчук зазначив «як керівник підприємства»: «Як вибивати борги – це моє право».
Анатолій Бірюков йому заперечив – мовляв, використання коштів, сплачених населенням, є незаконним. Секретар міськради запевнив, що звернеться до прокуратури, аби вона встановила законність залучення колекторів.
Тоді Луцький мер Богдан Шиба на підвищених тонах пояснив Анатолію Бірюкову, що це все – «не факти, а ваші розмірковування». Мовляв, коли будуть факти, тоді можна буде робити такі заяви, а не «розказувати байки».
Коли ж Бірюков спробував зробити зауваження, Шиба попередив: «Ще одне слово, і колекторами я займуся».
Потім градоначальник доволі емоційно, хоч і трішки приглушеним голосом, поцікавився у секретаря міськради: «Це ви так виборами займаєтесь? Ви що, ідіот?».

Нагадаємо, у червні 2009 року у Луцьку розгорівся своєрідний скандал, коли з ініціативи начальника ЖКП №7 Миколи Гарбарчука, ще коли він працював у ЖКП №6, до роботи з лучанами, які заборгували за житлово-комунальні послуги, залучили колекторську фірму.

«Особливо «товстошкірих» та непробивних, так би мовити, «досвідчених» боржників, чекає ШОУ: візит судових виконавців для проведення опису майна боржника, як заведено, з понятими, дільничними та іншими учасниками даного дійства, під доглядом сусідів та просто цікавих. Коротше кажучи, ми перетворимо Ваше життя на одне суцільне нагадування – «НЕОБХІДНО СПЛАТИТИ БОРГ» – до тих пір, поки Ви не заплатите свій борг», - йшлося у повідомленнях, які розсилала колекторська фірма «Корсар», найнята міськими комунальниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
ДохтУр Показати IP 30 Вересня 2010 12:49
А діагнози в опонентів ідентичні...
FANTOMAS Показати IP 30 Вересня 2010 13:00
А шо , уже и спросить нельзя ?
око Показати IP 30 Вересня 2010 13:13
оце ж якраз після юрася шевчука, який в жкп6 залишив по собі 300-сот тисячні борги по зарплаті робочим і тепер рветься в депутати міськради від ПРП і зявились в луцьку колектори
Banker Показати IP 30 Вересня 2010 13:18
Бірюков, грамотна та порядна людина. А колектори найняті незаконно. Будь-які спроби тиску на громадян, мають бути зупинені прокуратурою. Це позиція, як минулого, так і теперішнього Уряду та Президента. Шиба отримав відкат. Однозначно. Може громадяни мають найняти колекторів для "вибивання" боргів за втраченими заощадженнями в Ощадбанку УССР?
))) Показати IP 30 Вересня 2010 13:52
то-то же!!! блискучу промову градоначальника пропустити - то несерйозно )))
Лучано Показати IP 30 Вересня 2010 14:15
Ідіот питає ідіота: Ви що ідіот? Бірюков - чергова жертва банкрутуючого шиби.
виборець Показати IP 30 Вересня 2010 14:36
Бірюков - старий маразматик. Ще й знов на вибори піде. тільки цікаво від кого? Вже навіть болото ("Батьківщина") відмовилась від його "послуг". А щодо колекторів я підтримую! Чому я маю справно платити хоча зарплату маю невелику, а сусід на пянки в барах має гроші, а заплатити за послуги неможе?
опонент Показати IP 30 Вересня 2010 14:42
«Це ви так виборами займаєтесь? Ви що, ідіот?».В них є ще сумніви?!Який начальник-такий підлеглий!
лисичка Показати IP 30 Вересня 2010 15:19
Богдан гарний господар і я за його проголосую. Бондар з Романюком йому не непара і не конкуренти.
Жителі Показати IP 30 Вересня 2010 17:49
Богдан - гарний господар? Богдан - гарний господар???? БОГДАН - гарний господар???????????? Ну ви мєня ізвінітє!!!!
сеня Показати IP 30 Вересня 2010 17:51
Шиба должен бабла нормальным людям столько,что сны его тревожны.Грядёт,грядёт День Расплаты.
людмила Показати IP 1 Жовтня 2010 06:59
Гарбарчук спочатку зобов'язаний надати послуги в повному об'ємі і належної якості, а тоді запитувати у споживача про борги. Гараж батюшки Івана Семенюка і інші вивезіть за межі прибудинкової території, Гарбарчук, Мамосюк і Шиба, якиі встановлені по вулиці Дубнівській з порушенням вимог правил пожежної безпеки , а то можуть багатоповерхівки злетіти в повітря . От тоді ми, можливо, і повіримо, що ви не ідіоти. Колектори можуть після 31 жовтня і до Вас прийти... Правда, у формі і з наручниками , як прийшли до Гаврилишина, Семенюк і т.і. Накрадене прийдеться віддавати назад...
xfactor Показати IP 1 Жовтня 2010 10:21
пані людмілі ж... слід розібратись зі своїми в десятки тисяч боргами за комунальні послуги, а то "с коль веревочка не вейся, все равно придет конец"
yav Показати IP 1 Жовтня 2010 14:53
Ображати кого б то не було перед сторонніми,як мінімум не гарно.За таке у порядних компаніях б"ють по пиці.Був би пан Шиба порядним,то певне б отримав стусана.А так,як люди старі кажуть,не чіпай г.,щоб не смерділо.
lecz Показати IP 3 Жовтня 2010 21:05
Гарбарчук!Не рий яму іншим-впадеш в неї так само,як твої побратимі.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus