USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шиба каже, що «Почесним громадянином» має бути скульптор

25 Липня 2013 17:42
Депутати-учасники профільної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва вирішили питання щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста» розглянути безпосередньо на сесії, оскільки єдину кандидатуру їм визначити – складно.
Один депутат з фаворитом вже визначився.

ЧИТАТИ ЩЕ:Депутати міськради не знають кандидатів у почесні громадяни Луцька

Депутат Луцької міської ради Богдан Шиба висловив свою позицію щодо номінованих та зауважив, що одному із кандидатів Андрію Бондарчуку за останній рік присвоїли три звання, а у 2009-ому році він вже отримав статус «Почесний громадянин Волині».

Іншого кандидата Миколу Голованя за 70 років його життя досі не нагороджувати статусом такого рівня, хоча він, без бюрократичної підтримки, звів Будинок скульптора, який є важливим туристичним об’єктом міста.

Разом з тим, депутат зазначив, що на одному із сайтів, який робив опитування читачів, хто із трьох кандидатів – найдостойніший, більше половини голосів віддали саме скульптору Миколі Голованю.

Утім, учасники комісії так і не визначились з єдиною кандидатурою, тому відклали це питання на розгляд під час чергової сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СВС Показати IP 25 Липня 2013 17:48
Николай Головань достоен быть почетным гражданином ЛУЦКА.
BiskuB Показати IP 30 Липня 2013 13:43
Вольдемар Пясецький не розглядається?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus