USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шиба нагородив таксистів за безплатні поїздки

15 Грудня 2009 11:31


Луцький міський голова Богдан Шиба обдарував почесними грамотами та подарунками керівників міських служб радіо-таксі. Мер віддячив приватним перевізникам, які під час пандемії грипу на Волині погодилися безплатно доправляти лікарів до хворих.
У грамотах і подяках зазначено, що нагороджених відзначили «за активну громадянську позицію та надання допомоги із транспортного забезпечення міських амбулаторно-поліклінічних закладів щодо обслуговування викликів до хворих у жовтні-листопаді 2009 року».
 
Зокрема, особисту подяку міського голови оголошено:-  керівнику служби «Морячок-таксі» Оксані Булаховій, -  керівнику радіо-таксі «Люкс-таксі» Ігорю Рицьку, - керівнику радіо-таксі «Луцьк-таксі» Сергію Романчуку.
Міськрада нагородила грамотами й інших керівників державних та приватних установ, які допомогли лучанам подолати епідемію грипу.
 
Почесну грамоту вручили:  - генеральному директору ТОВ «Волинь-Авто» Юрію Корольчуку, - начальнику Луцького відділу Львівської філії компанії ЗАТ «Київстар-Дж.Ес.Ем.» Миколі Косенку, 
- заступнику начальника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Миколі Якимчуку, - підприємцям Денису та Людмилі Галактіоновим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
OrestN Показати IP 15 Грудня 2009 12:12
як кажуть це ще питання хто більше допоміг: начальники і чиновникі чи окремі звичайні люди
seal Показати IP 15 Грудня 2009 13:42
Ось вам грамота - все, що можу. Прям, як на фронті у часи Великої Вітчизняної війни. І знову ж таки тільки керівників. А кого нагородили подарунками? Щось із новини не зрозуміло. Чи подяка і грамота вже й так цінний подарунок?
seal Показати IP 15 Грудня 2009 13:44
А ось таксисти і справді молодці. Не стали осторонь проблеми і думали не лише про власні прибутки. За це їм велика людська вдячність і пошана.
Юка Показати IP 15 Грудня 2009 15:05
До OrestN: головне правильно організувати роботу, от і лаври дістаються тим, хто це зумів зробити :)
Юка Показати IP 15 Грудня 2009 15:09
До seal, 15 грудня, 13:42: чого ж тільки грамота і подяка, ви забули про піар деяких служб радіо-таксі. а це вже не мало! і лікарі тепер при нагоді, думаю, також віддаватимуть перевагу саме тим службам і водіям, які їм охоче допомагали під час пандемії
seal Показати IP 15 Грудня 2009 15:42
До Юка 15 грудня, 15:09. Я мав на увазі, що на початку новини сказано, що Луцький міський голова Богдан Шиба обдарував почесними грамотами та ПОДАРУНКАМИ! Я так розумію, що малися на увазі якісь реальні, матеріальні подарунки. А в тексті про це нічого не сказано. А те, що це свого роду PR, то нехай. Це теж потрібно робити. Проте, я не думаю, що на зарплату лікарів багато на таксі поїздиш.
Таня Показати IP 16 Грудня 2009 18:50
Не думаю, що таксисти на це погодилися задарма(за грамоту). Пусті балачки.Напевне, Шиба під час пандемії пообіцяв, що пізніше розрахується з таксистами за їхні послуги. ніхто не хоче працювати собі в ущерб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus