USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шиба відкрив пляжний сезон. ФОТО

5 Червня 2010 11:49
Із нагоди Дня захисту навколишнього середовища луцький міський голова Богдан Шиба разом із городянами 5 червня відкрив купальний сезон на пляжі річки Стир у Центральному парку відпочинку імені Лесі Українки.

Не зважаючи на дощі 4 червня, наступний - суботній ранок видався сонячним. На відкриття курортного сезону, окрім членів Клубу любителів зимового купання, ГО «Свіча» та лучан на берег річки прийшло чимало працівників мерії.

Зокрема, заступники Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк і Борис Сорока, директор Департаменту молодіжної політики та спорту Володимир Пащенко з заступницею Оленою Макаровою та інші.

Купальщики скористалися увагою мерії до події і розповіли про недоліки підготовки пляжу до сезону. Вони зазначили, що пляж гарно облагороджений. Проте, нарікали на зламану лавку, «халтурно» пофарбований дах «грибочка», який протікає і зруйновану дамбу.

Володимир Пащенко запропонував усі пропозиції в будь-який час подати до муніципалітету, а Борис Сорока пообіцяв залагодити ремонтні недоліки.

Відкриття сезону передбачало заплив бажаючих на 200 метрів за течією по Стиру. Перед плаванням члени ГО «Свіча», які були вдягнені у вишивані сорочки і хустки, запропонували Богданові Шибі зарядитися разом з ними позитивною енергією. Кілька хвилин активісти виконували вправи, які нагадують елементи йоги. Шиба дивився і намагався повторити побачене.

В запливі взяли участь близько 20 жінок та чоловіків. На початку міський голова пробував плисти проти течії, проте згодом його направили в потрібному напрямі напрямі.

Шиба зазначив, що «вода – як мед». Усім порадив купатися в Стиру, не забруднювати територію і цінувати природу парку. Міський голова сказав, що важко порахувати кількість грошей, які вже були затрачені для облагородження пляжу. Та вказав, що роботи з облаштування парку та пляжів не лише на річці Стир будуть продовжуватися.

За безпекою на воді слідкували працівники управління муніципальної поліції Луцька на чолі з керівником Сергієм Пилипакою. «Головний муніципал» зазначив, що вже з завтрашнього дня на пляжі чергуватимуть троє рятувальників з восьми ранку до восьми вечора.

За словами Пилипаки, для спасіння потопаючих у муніципалів є все облаштування: човен, рятувальні круги та медична сумка для першої допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 6 Червня 2010 17:57
геї у стрінгах..... Пі.Сі. до ВН...будете видаляти коментарі,то взагалі залишитесь без читачів....
OrestN Показати IP 7 Червня 2010 10:59
Нехай міські можновладці подумають про те що вони скажуть виборцям про роботу тролейбусного управління? Мабуть пора пакувати чемодани дерибанщикам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus